onsdag 24 februari 2016

Mysinge kamin

Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster. Du kan välja mellan att ha kalksten enbart på toppen av kaminen eller både . ARITERM SWEDEN AB Installations. Om du installerat din kamin med KMP Drag skall den askas ur minst en gång per eldningssäsong.


När du startar upp din kamin första gången kan viss färglukt förekomma p. Det generösa glaspartiet på kaminen gör det möjligt att se lågan från flera håll i rum.

Då det är en hyffsat ny lösning - saknas inlägg från personer som faktiskt har den hemma. Många som är nyfikna på produkten visar rädsla för rök- och rökgaser. Jag vill lyfta ett par andra punkter. Hjälp jag ska köpa kamin ! Kaminen får inte övertäckas! Efter misslyckat startförsök måste alltid . Jag tolkar detta som att det har blivit någon form av kuggpaj i växlingslådan och att denna måste bytas ut för att matningen skall fungera som vanligt på vår kamin igen.


Unik lösning för installafion av kamin utan skorsten.

Jag har hittat en matarmotor här. Med Drag behövs ingen skorsten. I en normal villa kan en pelletskamin ersätta upp till. Her finder du reservedele til din KMP kamin , eltænder, flammevagt, brænderkop, pillemader, gearmotor osv. Bäst i test Verkningsgraden på Runes kamin är hög, . I ett normalhus ersätter . Sidor och topp är lack- erade I mattsvart och fronten är utförd av rostfritt stål.


Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. En pelletskamin är en idealisk lösning för dem som har eluppvärmning eller använder värmepumpar. Det är till fördel om byggnaden redan har en befintlig skorsten som kan användas, men det är även möjligt att bygga lätta skorstenslösningar för . Om du vill kan du komplettera med natursten. Med KMP Drag behövs ingen skorsten.


Vid installation av Drag får du bara en bråkdel av kostnaden . Mysinge kan även fås med täljsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения