tisdag 9 februari 2016

Futurum köksfläkt reservdelar

Tillbehör och reservdelar till till Futurum köksfläktar. Skicka en reservdelsförfrågan om du inte hittar vad du söker. Leverans till Sverige endast euro.


Vi tillhandahåller även tillbehör och reservdelar. Franke Bottenplatta Brunn 850. Cylinda 2serie och Futurum 2serie.

Filter för köksfläkt med måtten 36x2cm. Strömbrytare till många olika köksfläktar från Futurum och franke bl. Futurum - futurum , bosch, butiksförsäljning, cylinda, faktura, fläktar, gorenje - företag, adresser, telefonnummer. Här hittar du tillbehör som tex kolfilter till våra köksfläktar.


Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor och välkomnar alla synpunkter och idéer för hur vi kan bli bättre. Diverse reservdelar till Futurum spisfläkt. Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad.


Logga in för att se prisuppgifter.

Avrundat till hel förpackning. Denna fläkt utvecklades och producerades av Futurum , något vi fortfarande. För övriga leveranser gäller: Vid leverans per brev debiteras 40:- i frakt och expeditionstillägg. Fläktfilter som passar i köksfläktar från bl. Upptäck vårt breda sortiment i vår webbshop.


KOLFILTER RUND TILL KÖKSFLÄKT Passar till: ELECTROLUX. FSF 8mm UTVÄNDIG CM. Utbyteskåpor finns till Fläkt Woods (tidigare Bahco och Fläkt ) aggregat som Rexovent, Rexonet, Minimaster.


Namnet må ha ändrats men kvaliteten är densamma. Otroligt fina och välbyggda köksfläktar. Vi har även andra tillbehör såsom lampor och lampglas. Tyst och effektiv köksfläkt.


Stor filtersats som är lätt att ta ner för diskning i maskin eller för hand. Vi använder cookies för att vara säkra på att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbsida. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar antar vi att du är nöjd med att få alla cookies från vår webbsida.


Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna. Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök.

Für diese Seite sind keine Informationen verfügbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения