måndag 29 februari 2016

Attityd 100t

Attityd 1är en modell med en eldstad i solitt gjutjärn och täljsten för värmelagring – en oslagbar kombination. Modellen har en rymlig eldstad med glas på tre sidor. Attityd 1med täljsten monterar du enkelt själv och trots sitt tunga utseende väger den inte mer än att du normalt kan placera den på ett vanligt träbjälklag. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Spismiljö Kaminer till orientmattor!


Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.

Välkommen till PriceRunner! Braskaminen finns hos Bastuspecialisten i Bromma. Kombinationen med täljsten gör att du får en värmelagring som fördelar värmen över dygnet. Tälstenskaminen har en rymlig eldstad med glas på tre sidor.


Tillbehör Attityd 1Täljstenskamin. Till en komplett bakmontering in i traditionell murstock. Rabatt på alla tillbehör denna Månad vid köp av kamin eller vedspis!

Tänker ge mig in i kaminträsket. Pris 532:- Artikelnummer. Var i butik i helgen och ögonen föll på Attityd 1för att den såg snygg ut med täljsten och för att skorstenen.


Attityd 100T är en ny modell med det senaste inom modern förbränningsteknik. Genom att välja Attityd får du en eldstad som motsvarar alla krav på effektiv, miljöriktig brasvärme. Som bonus får du även kanske marknadens mest generösa insyn till brasan. En insats i gjutjärn med stora generösa glasytor för maximal eldupplevelse. Men den fungerar utmärkt att använda för frimurning med sin stora och generösa eldstad.


Här sätter bara fantasin gränser för vad du kan göra. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Dec taljstenskamin- attityd - 100T -scan-spismiljo. Täljstenskaminen Attityd 1monterar du enkelt själv och trots sitt tunga utseende väger den . Ca 2x2meters jordkollektor i sandjord.


Stora glasytor ger en fantastisk . Contura-556T-castiron-black-web-3.

Scanspis med täljsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения