torsdag 28 maj 2015

Bioetanol lykta inomhus

En mysig lykta från Dorre. Lyser upp tillvaron lite och ger dig värme. Med lyktan kan du både elda samt ha ett vanligt värmeljus i. Små fina och praktiska bordspisar drivna på bioetanol är helt underbara att ha att göra med.


De är enkla att flytta rundor och går att placera både på bord och golv. Under vinterhalvåret ersätter dessa spisarna flera olika stearinljus på ett sätt som är.

Vacker eldlykta från Lord Nelson som både avger värme och sprider en vacker ljuslåga. Passar lika bra på bordet utomhus en sval sommarkväll som inomhus under vinterhalvåret. Levereras med utsmyckningsstenar och en brännare som är avsedd för vanligt spisbränsle ( Bioetanol ). Spisbränsle ingår ej, utan kan köpas på . Skapa en mysig, intim atmosfär med denna Bio- Etanol öppna spis. Avger varken lukt eller rester såsom aska. Denna eleganta öppna spis kan användas både inomhus och utomhus.


Etanolbaserat spisbränsle för användning inomhus i dekorationsspisar, etanolkaminer och kaminer utan veke.

I så fall är en etanolkamin ett bra alternativ. I kaminen eldas bioetanol (spisetanol) som skapar en mjuk och behaglig eld. Eftersom den varken har en skorsten eller riktig eld slipper du både rök och sot som annars kan smutsa ner möbler, golv och tak inomhus.


En skorstensfri eldstad fyller sitt syfte via bioetanol , en vätska som inte ger farliga avgaser – bara koldioxi ånga och värme. Mysig lykta med svart fot som skapar en härlig stämning i ett rum alt utomhus. Den djupare koppen är för bränslet, den mindre är för värmeljus och kronljus om man vill använda det istället för bränsle. Fyll på till c:a en halv cm . Bränslet du skall använda är bioetanol. Den mindre är för värmeljus och kronljus . Däremot köpte jag inget bränsle eftersom jag visste att jag hade en flaska lampolja hemma.


Utgick från att den borde gå bra. Men varje gång jag tänder . Skapa mysstämning med flimrande ljus från elden. Denna stilrena lykta brinner med milövänlig bioalkohol. Avger skön värme vilket gör den perfekt på altanen, balkongen eller i uterummet men kan även användas inomhus. Men det står på dunken att man kan bli dåsig av ångan från den, så frågan är om det är speciellt nyttigt för kroppen att elda med detta inomhus , vad tror ni?


Hej alla har själv skaffat mig en bordsspis som man eldar med bioetanol. Har testat med spolar vätska det ha .

Därmed inte sagt att det är riskfritt att elda inomhus. Brandrisken är densamma som när du tänder en vanlig brasa, påpekar Karin. Skorstenslösa kaminer kan endast eldas med gel eller bioetanol (etanol eller isopropanol).


Försök aldrig elda något annat i eldstaden. Lägg inte ens in riktiga vedträn som . Med denna deal får du en modern bioetanol - lykta i glas och rostfritt stål för mysig atmosfär både inomhus. På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения