torsdag 11 februari 2016

Takhuv ventilation

Spirorör är ett flexibelt kanalsystem av galvaniserad stålplåt för ventilation. Spiralrören kallas ofta spirorör eftersom den första maskinen för att spiralfalsa rör kallades Spiro. Systemet består av kanallängder, böjar, muffar, nipplar, övergångar och andra rördetaljer i flera dimensioner som kan kopplas ihop för hand. ABC-KH 1Svart kina hatt Takhuv.


Takhuv , pressad förzinkad stålplåt Z275.

Huv med anslutning till kanalsystem för cirkulär kanaldragning. Hitta allt från takhuv VHS och VH till kombihuv VH. Vi har allt du behöver för ventilering. VILPE Solar takgenomföring för rördragningar till solpaneler.


Den passar även för andra typer av rördragningar, elkablar eller motsvarande. Den levereras som ett komplett paket, med anslutningsringen monterad på genomföringspannan. Lockets delar och rörtätning levereras lösa för att underlätta monteringen.

Avluftshuv för imkanal eller vanlig ventilation. DV-VH för betongpanna 2-kupig. Typgodkänd takhuv från Plannja för bostäder med separat ventilation. Lagerstatus: 2-vardagar.


Takhuvar för uteluft och avluft samt för kombinerad ute- och avluft hittar du här. Köp takhuv till riktigt lågt pris. Tillverkad av pulverlackera galvaniserad stålplåt. Takhuven är anpassad till en tvåkupig betongpanna av standardtyp (THB160), eller två pannor (THB200).


Jag håller på att dra fläktkanalen från köket i sommarstugan. Men själva avslutningen på taket verkar svårt att få tag på. Lindab har allt du behöver för att ge ditt hus frisk luft. ABC-Garantiplåt finns i kulörer som följer byggplåt och vattenavledningssystem standardkulörer.


Vår verksamhet är inom ventilation och luftbehandling. ABC Vent är marknadsledande i Norden på Prelackproduktion av ventilationsprodukter med års Garanti på. Denna takhuv har samma klassiska yttre form som CKA CKA CKID och CKIO som passar utmärkt tillsammans om man vill ha en enhetlig stil på samtliga takhuvar.


Köp produkter för ventilation , fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения