måndag 29 februari 2016

Epoxigrundfärg

Epoxy grundfärg för stål, järn, aluminium, zinkytor, spackel och gammal färg. Bra fästförmåga på alla metallytor. Det finns ett antal varianter av grundfärger (rostskyddande, och fyllande, eller bara fyllande), mer information om respektive grundfärg finns i produkttexterna och via länk på produktsidan ett produktblad. Ger ett effektivt skydd mot vatteninträngning i laminatet.


Lämplig som grundfärg på alla typer av polyester och epoxilaminat, såväl som stål, galvaniserat stål och aluminium.

Ej lämpligt på rostfritt stål. Säkerhetsdatablad basprodukt. En färg eller lack kan inte ha alla egenskaper, d. Därför behöver vi dela upp egenskaperna i flera lager.


Grundfärgens viktigaste egenskap är att skapa fäste mot underlaget och att skapa ett tätt skikt så inte syret . FÄRGTYP, TEKNOPOX PRIMER är en tvåkomponent lösningsmedelsbaserad epoxigrundfärg. SPECIALEGENSKAPER, Färgen blir snabbt övermålningstorr och lämpar .

FÄRGTYP, INERTA PRIMER är en tvåkomponent lösningsmedelsbaserad epoxigrundfärg. Färgen kan även användas som mellanstrykningsfärg på ytor målade . Epoxigrundfärgen används på ytor där det ställs extra höga krav på krossosionsskyd kemikalie- och lösningsmedelsbeständighet och slitstyrka. Primern är mycket lätt att applicera och har en potlife på dagar efter blandning av . Tvåkomponent Epoxiprimer med mycket god vidhäftning på flera typer av underlag.


Hej, Har fått skrovet blästrat i höstas och ska nu stryka på epoxigrundfärg i vår. Internationals produkter eller. Hur slittålig är epoxigrundfärg ? Dokumentet redovisar kvalitetsfordringarna på zinkpulverpigmenterad epoxigrundfärg och anger de provnings- och utvärderingsnormer som därvid skall användas.


Nybliven båtägare - Bygg. Förhindrar vattenupptagning i skrovet och ger god vidhäftning. Välkommen till oss på Jula! TEKNOPLAST PRIMER är en tvåkomponent lösningsmedelsbaserad epoxigrundfärg.


Du bör skydda båten med Gelshield 2redan från början innan den sjösätts. Det är alltid bättre att förebygga problem än att behöva åtgärda dem i efterhand och detta gäller både nya och gamla båtar. Det bästa sättet att skydda båten mot vatteninträngning är att påföra en barriär med epoxigrundfärg ovanpå den befintliga .

Snabbtorkande, lättapplicerad epoxigrundfärg som skyddar gelcoat mot plastpest. Kan strykas för 12m – 24m 2. Skyddar mot blåsbildning och plastpest i. Som vidhäftningsprimer vid målning av halkskyddsmönstrade däck. Användbar även i lägre temperat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения