onsdag 24 februari 2016

Goda testamentet

Av dem, har inkluderat en gåva till en eller flera organisationer i det. Vi vill att det ska bli fler Skriv nu. Gå från god tanke till god handling. Vi som gör gott med hjälp av dig.


I alla dessa organisationer finns det även en testamentshandläggare som du kan kontakta. Kom ihåg, sambor ärver inte varandra! Frivilligorganisationernas.


En av fem som får hjälp, får det tack vare. Och helst med en ideell organisation som arvtagare. Du kan ladda ner en kostnadsfri testamentsmall.


Vi hjälper dig att reda ut frågor och funderingar. Och du kan fråga vår expert, Malin Thengqvist. Alla har sin anledning att skriva – vilken är din?


Dagens familjesituationer ser ofta väldigt olika ut och kan dessutom skifta över tid. Vi är inte gifta bara en gång utan flera gånger. Kanske är vi sambos istället. Det gör det svårt att fullt ut ha koll på vad arvsreglerna innebär.


Vem får egentligen ta del av ditt arv? Däribland Göteborgs Stadsmission. Goda testamentet ” i TVNyhetsmorgon. I TV4:s Nyhetsmorgon talade man i morse om hur svenska folket ger via sina testamenten, och varför. Idag är det dock få svenskar som skriver ett testamente, i snitt endast.


De är också en viktig del (cirka 10– ) av finansieringen av allmännyttiga organisationers verksamhet i Finland. Gåvorna kan stödja många olika typer av välgörenhet. Testamenten bidrar till av världens hjälpinsatser. Bara fyra procent av alla som skrivit ett testamente har tagit med en ideell organisation som arvtagare.


Bara av alla som skrivit ett testamente har inkluderat en ideell organisation som arvtagare. Nu ska det bli ändring på det. Pojke på Haiti med sin skolväska. Bild från Bosses skola i Mali. Ac de nnga qwin - nifkom.


Allt du behöver för att gå från god tanke till god handling. Martina Hallin, projektledare på FRII,. Håll Skärgården Ren rf är med i kampanjen för det goda testamentet – Hyvä testamentti. Syftet med kampanjen är att utmana finländarna att fundera på vad de vill göra med sin egendom när de inte längre själva är här för att fatta beslut om den.


Kampanjen och temat behandlas på Skattemässan 13–14. Huru SMEn talatu fåsom tilbörligitärt ef, brear och ”ter en helfofam lärdom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения