måndag 29 februari 2016

Rörfirma sundsvall

Rörfirma - vvs, värmepumpar, rörinstallationer, badrum, golvvärme, nibe, rörmokare, värmepumpsinstallation, avlopp - företag, adresser, telefonnummer. Vi är ett företag med stor erfarenhet inom vårt verksamhetsområde. Verksamheten omfattar idag försäljning, installation samt service av värmepumpar, men vi utför även övriga vvs och kylarbeten. Besökare kan betygsätta och kommentera de olika Rörmokarna, för ett oberoende intryck. Endast ett företag som jobbar med rörarbete får ligga med.


Vi utför alla sorters installations- och servicearbeten inom VVS, exempelvis för fjärrvärme, värmepumpar, badrumsrenoveringar, värme samt avlopp och vatten.

Vi finns där du behöver oss. Finns vi inte där du är, så kommer vi dit. Ta bort, Branscher Rörfirma. Ja, registrerad för F-skatt. Deras styrka är deras gedigna.


Under kriget tillverkade han vedpannor som det var stor efterfrågan på och senare kom det att bli en utpräglad rörfirma med allt inom vvs. Hans son Karl-Tore tog över och efter . Fortfarande kvalitativa kontorsmöbler till bra pris - med fokus på hållbarhet. Alla siffror anges i hela tusental.

Resultat efter finansnetto. Sedan mitten av 60-talet var pappa och mamma bosatta i Njurunda och under de sista åren i Kvissleby. Med humor och glimt i ögat kunde han berätta om åtskilliga händelser från sitt rika liv . Tack vare pappa lärde jag mig att gå. Han var storsimmare och tränade mig. När jag var sex år tog jag simborgarmärket.


Bröderna följdes åt i yrkeslivet. Efter avslutad skolgång började de jobba på Fosfatbolaget i Stockvik (nu Akzo Nobel). Karl Fredrik Larssons rörfirma AB, harbo. Kyl, El, Hushållsservice AB, KEHAB, sundsvall.


Svelanders VVS AB, sundsvall. Här hittar du en förteckning över särskilt kunniga återförsäljare som har genomgått utbildning hos Svedbergs i Dalstorp. Sundströms Kyl AB, uppsala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения