tisdag 16 februari 2016

Infravärmare gasol

Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare. Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Infravärmare quartz heatlight.


Extra praktisk då du kan utnyttja samma gasolflaska till campingköket eller lyktan som gasolinfravärmaren. Har du ytterligare frågor så kontakta .

Filter (aktiva filter). Acreto (8) Bluegaz () HORTUS (42) Hortus (1) Opranic (11) Sunred (45). Brons (2) Grå (32) Grön (1) Mörkgrå (1) Röd (2) Silver (5) Svart (23) Vit (9). Eftersom gasen brinner går det åt syre för att hålla elden levande. Brinnande gasol avger också koldioxid och bidrar till växthuseffekten.


Detta slipper du med en infravärmare. Vill du istället ha en värmekälla som du kan flytta runt tillsammans med din utegrupp och bara vill värma er när ni sitter runt bordet så är gasol eller fotogen ett.

I princip finns det alla varianter av storlekar och värmekraftalternativ oavsett om det är infravärmare , halogenvärmare, fotogenvärmare eller gasolvärmare som du . På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Anders Palm är vakthavande brandingenjör vid Storstockholms brandförsvar.


Han berättar att han varit med om några olyckor med elektroniska terassvärmare. Gasol på byggarbetsplatsen. Det har hänt att värmare vält och lagt sig mot fasaden som sedan har börjat brinna av hettan.


Vad gäller infravärmare är timer bäst, säger Anders . Bränsleförbrukningen beror på hur hög effekt aggregatet har: se produktfakta för respektive modell. Fördelar: Kräver ingen elanslutning. Relativt låg driftskostnad. Nackdelar: Ineffektivt när det blåser. Otympligare att hantera än infravärmare och något dyrare i inköp.


Primus Loke Heater är en infravärmare som har hög effekt och kan hålla trivseltemperaturen uppe länge. Det finns flera varianter av infravärmare på marknaden: standar halogen, IR-teknik och karbon.

Samma gäller hantering av gasol , om du skaffar en variant som drivs på det. Se till att du har jordfelsbrytare på din uteplats, följ tillverkarens ordinationer för monteringar och hantera alltid gasol på ett säkert sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения