torsdag 18 februari 2016

Öppen spis gas

Välkommen till PriceRunner! Med en gasolbrasa ersätter du eldning med ved mot gas. Gasen kan heller aldrig flöda fram till brännaren utan att förbrännas, vilket gör en gasolbrasa till ett säkert alternativ. Vitlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spisen, levereras med keramiska vedträn.


Gasbrasan representerar DRU, ett holländskt företag, som är en av Europas ledande tillverkare av eldstäder för gas.

Idag har man ett brett sortiment av eldstäder med varierande design där huvuddelen har slutet förbränningssystem. Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. Få ting är så hemtrevliga under hösten som en öppen spis där en brasa sprakar.


Spisen i sig är ofta vacker, vilket bidrar till hemtrevnaden. Den avger också viss värme, men hur mycket beror mycket på hur spisen är utformad. Med en insatskamin i eldstaden blir spisen både vacker och effektiv.

En gasbrasa kan installeras i din egen befintliga öppna spis. Om du inte har någon öppen spis eller eldstad sedan tidigare kan du köpa en snygg spis med inbyggd gasbrasa. Det finns en mängd olika modeller att välja. Spisen finns i färgerna mahogny, ek, vit och i black wash.


Visst kan du elda i kamin eller öppen spis utan ved! Vissa av kaminerna behöver anslutas till någon form av ventilation - detta kollar du med försäljaren eller en behörig vvs- installatör. Tänk på att placera kaminen så att inte gardiner eller annat . I engelsk modell med riktig el utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej).


Contura iModern tresidig Med denna kamin-insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil. Kassett Contura iModern. Kaminens storlek: H cm.


Allt fler väljer att installera kamin, öppen spis eller kakelugn för att få det mysigt och varmt på vintern. Fördelen med en kamin i förhållande till öppen spis är att kaminen avger mer värme. Riktigt eld utan rök är ingen omöjlighet med brasa med gel, gas eller el.

Upptäck mångfalden av eldstäder, spisar, konstkaminer, spisinsatser, kaminer, spisar gas och trädgårds eldstäder. Vi erbjuder grossist som ett brett utbud av spis och kamin tillverkare från Tysklan Frankrike och andra . Behöver alltså en skorstensfri fast med skorssten. Men den gas -art, hvarom här år fråga, erhålles af stenkol, och kallas derföre stenkols- gas. Hejsan jag undrar var i sverige man kan hitta portabla ventilationsfria öppna spisar som drivs med Flame Jel Fuel ? Puh det vart en lång mening. Designad öppen spis utan skorsten.


Vaunis kaminer förenar design och kvalitet med modern, miljövänlig teknik. Istället för ved eller gas drivs de av ren bioetanol vilket gör dem skorstensfria då restprodukterna är desamma som beståndsdelarna i utandningsluft, man undviker alltså .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения