tisdag 16 februari 2016

Finsk vedpanna

Ni vet hur det brukar gå, jag ville framförallt göra, enligt eget tycke, ett snyggt hus. Vi satt tillsammans med planeraren och funderade på utseendet, jag tyckte hela tiden att det såg smalt ut och högt ut, som en mjölkburk ungefär. Jag sade mera bred mera bredd.


Ladda artikeln nedan (på finska ): PiisinenArtikkeli . Frölings vedpanna Soch S de bästa av vedpannor för att elda med ved i din värmecentral. Modern teknik förenklar uppvärmning och underhåll.

I en vedpanna från ETA tänds veden automatiskt i pannans vedutrymme. Jag har i ett annat forum läst om en vedpanna som konstruerats av Martin Häggman. Tyvärr har ingen kunnat ge någon information om på vilket sätt denna panna skiljer sig från andra vedpannor, bortsett ifrån att den.


Ny vedpanna ,vilken skall jag välja? Kan det här vara intressant? Attack DPXSpaksotning och lamda. Har någon testat denna vedpanna ? Ingen vill ju elda för kråkorna.

Här är en guide för dig som planerar att köpa en vedpanna för första gången eller för dig som vill byta ut din gamla. Måste nog köpa en ny panna då min börjat läcka lite baktill. ID=18mod= ModPRDprd=225. Nån som har tankar om den?


Var inställd på en Arimax . Kontrollerad förbränning som sparar fid och bränsle. Underförbränningspannan Arimax 60. Arimaxpannorna tillverkas av finsk stålplåt i enlighet med förord- ningen om tryckkärl.


Excepfionellt ren förbränning och effekfiv värmeöverföring. VTT ( Finska Forskningsinstitutet) uppnått den bästa klassificeringen angående dessa utsläpp. Dagens moderna vedpannor förbränner rökgaserna mycket effektivare vid högre temperatur och tillvarata på rökgasernas . Liten effektiv vedpanna med lucka för pellets- eller oljebrän- nare. Klarar Boverkets tätorts- krav.


Inbyggd varmvattenspiral. Naturligt drag, underförbr. Finns även i modell kW. Keramisk efterbränn- kammare.

Av robust finsk kvalitet. Stora eldstads- och askluckor. Direktspjället och rökgasspjället regleras på framsidan. Post by tompason Fri Dec 13:49:54.


Veto 30B är försedd med . C: Det blir inte varmare än så här i Finland. C: Italienarna försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus. Tätt travad ved förgasas snabbare och löst travad långsammare. Likaledes förgasas små klabbar snabbare än . Vi är Sveriges ledande återförsäljare av vedpannor i gjutjärn.


Vi har erfarenheten , kunskapen och sortimentet! Med bara en vedpanna kommer du att elda för kråkorna. Den mesta värmen går ut genom skorstenen.


Men det finns en lösning, som allt oftare är ett krav från myndigheterna. Det är ackumulatortankar med stora mängder vatten, från några hundra liter till flera kubikmeter beroende på pannans effekt och storleken på huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения