fredag 5 februari 2016

Rusta sovsäck

Vi har allt för den resande, den aktive eller den som söker ro. Vila under bar himmel i ett tält, meditera på en yogamatta eller träna med våra vikter. Att köpa en sovsäck är lätt förvirrande.


Antalet modeller är stort och priserna varierar från dryga 100-lappen till flera tusen kronor. Men vad behöver man egentligen för några nätter i tältet, båten eller på skolresan under sommarhalvåret? Knappast en dunsäck för ett par tusen.

Därför bestämde Testfakta att . Självuppblåsande liggunderlag. Dessa är onekligen billiga, men är de prisvärda? Sovsäckar och liggunderlag? En sovsäck är enkel och praktisk att ta med eftersom den är täcke och påslakan i ett. Den håller också värmen bättre än ett vanligt täcke genom att den stängs runtom med dragkedja.


Använd gärna ett formsytt sovsäckslakan . Innan vi börjar: Kvaliteten hos prylarna i våra jämförelser och sporadiska tester är avsevärt högre än utrustningen man hittar på Jula, ÖB, Biltema, Clas Ohlson och Rusta. Overbags, eller överdrag, används med en sovsäck för att förlänga temperaturområdet för sovsäcken när extra värme behövs.

Jämför priser och läs recensioner på Camping och Friluftsliv. Välkommen till PriceRunner! Husapotek med det viktigaste för dig och din . Thor B skrev om Rusta Arninge.


Håller med om att de har dålig service på rusta , dåligt med personal osv, men de har vissa saker som man alltid återvänder för. Vad sägs om ett tältkit inklusive liggunderlag och sovsäck för hundringar? Jag och min man är friluftsnördar så att köpa sovsäck på Rusta eller Jysk går helt bort för oss. Men maken kunde inte stå emot när han hittade en Haglöfs babysovsäck som var nedsatt till 1kr. Vi (jag och min man) älskar den.


Plutten tyckte den var jättekul att ligga i när pappa kom hem med . Inatt låg ja på luftmadrassen. Jag vill inte sova i sovsäck. Finns de nåt annat man kan göra? Rusta erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter.


Säsongsartiklar och speciellt framtagna nyheter gör att sortimentet ständigt förnyas. Rusta finns i huset bredvid Burlöv Center. Förrut när jag åkte på dynamo i holland och wacken i tyskland köpte jag alltid tält på rusta och sovsäck på.


Utstyrsel: Kan öppnas upp och användas som ett täcke, Enkel blixtlås.

Innermaterial: 1 polyester. Yttermaterial: 1 polyester. Fyllning: 1 polyesterfiber. Idag har vi shoppat på Rusta.


Det blev lite annat, muffinsplåt, muffinsformer, disktrasor med hjärtan, sopborste med skyffel, micromopp med teleskophandtag, tält, sovsäck och säkert . När vi ska sova över någonstans vore det praktisk med sovsäckar till barnen, så jag funderar på att sy själv, kanske av något jag har hemma. Det är inget som ska hålla till kallt väder eller sånt, bara något som tar upp mindre plats än täcken osv och som räcker till inomhusanvändning, sommarnat i tält och . Värme: Varma kläder, sovsäck , filtar. Ljus: Ficklampa, reservbatterier.


Stearinljus, värmeljus, tändstickor. Hygien: Våtservetter, plastpåsar till toaletten. Vatten: Vattenfyllda flaskor i frysen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения