måndag 22 februari 2016

Solarventi sommarstuga

För fritidshus, helårsboende och källaren. Utan driftskostnader och utan miljöomkostnader. Tar det längre tid ökar risken för kondens.


Det finns en mängd av olika provningsmetoder i Danmark . Satte igår upp en Solarventi SVsom i första hand ska förbättra ventilation och men även ge lite värme.

Sommarstugan står ouppvärmd över vintern. LUFTSOLFÅNGARE platnilsson. Den instängda luften försvinner! Det blir torrt och doftar friskt och skönt! Ventilation utan kostnader -styrt och reglerat av solen.


Varje gång solen skiner, värms luften upp i solpanelen, fläkten går igång, startad av solcellen. Torr, frisk och uppvärmd luft . Samtidigt går det åt energi att avfukta när man värmer upp t.

Exempel finns på ännu större besparing! Luftsolfångaren är enkel att montera och gratis i drift. Solpanelen värmer uteluften och för in den i byggnaden med hjälp av en fläkt som drivs med el från solen.


Solarventi för fritidshus, friggebodar, koloni– och jaktstugor, garage, m. Vi använder den varje helg hela året och slipper nume- ra ett fuktigt och rått klimat i stugan. Om ni behöver en referens i området vid Flensborg Fjor får ni gärna använda mitt . SolarVenti SVDiamant SlimLine. När solen skiner värms luften upp inne i solfångarens absorbent. En elektrisk ström alstras som driver den.


För när anläggningen väl har varit i drift en ti har den generella fuktighetsnivån i byggnadsmaterial och inventarier sänkts . Företaget Solarventi har utvecklat en ventilationslösning som med hjälp av solenergi gör att inomhusklimatet i din sommarstuga eller åretruntbostad blir bättre. Peter Silén, försäljningsansvarig för Solarventi i Sverige, . För att säkra den nödvändiga ventilationen i källaren skall luften växlas ca en gång per timma istället för varannan timma, som är fallet i en sommarstuga. En SV14K täcker således en källaryta på upp till m², medan en SVtäcker upp till m² i en sommarstuga. Styrning Källarmodellen levereras enbart med regulator.


Monteringsfärdiga luftsolfångarpaket kan köpas hos olika återförsäljare i Sverige. Tänk på att vissa återförsäljare enbart säljer produkten, medan .

Lukt sommarstuga , fattar noll - Varmepumpsforum. Ett problem jag måste lösa ganska kvickt innan vi inreder är sommarstugelukt. Efter det så blev det bättre lukt i huset.


Jag har ett gästhus som jag satt en solarventi på. Vad säger kunderna: Efter köpet av luftsolfångaren SVför takmontering på vår sommarstuga på. Samtidig förbättrar den inomhusklimatet under de kalla vintermånaderna där.


Taggar: ElElinstallationerFörnybar elFritidshus GasolkaminLuftsolfångareOff-gridSolcellerVärmeVedkamin . KaminCentrum erbjuder helhetslösningar för installationer av kaminer, spisar, gjutjärnsugnar och luftsolvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения