måndag 29 februari 2016

Solfångare paket

Solar Teknik ST- ROT-avdrag på installation. Ett paket för varmvatten och värme. Kombisystemen ger både värme och tappvarmvatten. Värmen lagras i en ackumulatortank.


Tanken kan värmas med pellets-, ved-, olje- eller gaspanna, värmepump, eller elpatron.

Det är ett flexibelt system där solvärme kombineras med andra energislag. Ett solvärmesystem från Svesol . Det lämpar sig särskilt för fastigheter som har vattenburet värmesystem. Till den färdiga helheten kan anslutas andra värmekällor, såsom värmepump, värmepanna eller vattenmantlad kamin. Utöver högeffektiva solfångare innehåller paketet ett komplett värmeöverföringssystem med multifunktionell automatisk styrning.


Om solfångaranläggningen jämförs med direktverkande el så får vi fram följande. En solvärmeanläggning för dig som vill utnyttja solen till värme och varmvatten. Detta paket bestående av högeffektiva vakuumrör med reflektor passar för den lite mindre familjen med måttlig förbrukning.

I paktet ingår komplett installationsmanual för montering av solfångarna, hur rördragningen kan göras samt driftsättning. FÄRDIGA PAKET FÖR ALLA TAK. Valet görs utifrån tillgång på fria takytor och vilket utseende som passar bäst till huset. Antalet solpaneler varierar efter varje hushålls individuella behov av varmvatten och värme.


Placera solfångarna helst direkt vid taknocken. Värmebaronen har färdiga paket passande alla taktyper med . Samtliga kopplingar för solslingan. Fäste för solfångare på tak alt vägg. Sverigesolfångaren paket SR 603. Plana solfångare producerar mest energi mitt på dagen när solen står som högst, medan våra vakuumrör levererar hela dagen.


Vakuumpaket vakuumpaket2. En högeffektiv 18- rörs, vakuumsolfångare med robust stålkonstruktion av rostfritt stål. Detta är en så kallad heatpipe modell, vilket innebär att om ett rör skulle gå i sönder, behöver man inte tömma systemet. Solfångare - vakuumsolfångare.


Färdiga paket för en komplett solvärmeanläggning. Solenergi är förnybart och klimatsmart – dessutom är den gratis när anläggningen väl är betald. Så här fungerar solfångare.

Kompletta paket med plana eller vakuum solfångare. Vi erbjuder kompletta solfångarpaket som bl. Skal man välja plana och vakuum solfångare ? Värm varmvatten och värmeelement helt.


Den som vill ha kompletta paket med pumpar, styrsystem, tankar mm är varmt välkomna. I ebutiken hittar du allt runt omkring solvärme, solel samt en hel del inom VVS till bra priser. Arbetskostnaden kan schablonmässigt beräknas till av den totala installationskostnaden.


Vi säljer både ” lösa” solfångare och kompletta paket. Priser på våra solvärmepaket hittar du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения