onsdag 10 februari 2016

Värmekabel industri

Vi har ett stort sortiment av parallellresistiva kablar med konstant effekt och självbegränsande egenskaper samt serieresistiva kablar med mineralisolering eller teflonisolering. Våra kablar är utvecklade för att klara de tuffaste industriella applikationerna och vi hjälper gärna dig att matcha ditt behov med rätt värmekabel och . Om kabeln ska användas i en aggressiv miljö (kemisk eller petrokemisk industri ) belägger vi värmekabeln med ett kemiskt beständigt ytterhölje (fluorpolymer), alternativet ”BOT”. Värmekabel Hög temperatur – hög temperatur och självbegränsande. Självreglerande värmekabel för bl.


De vanligaste är frostskydd för att motverka isbildning i dörrkarmar till frysrum och containrar.

De kan dessutom användas för temperatur- bibehållning på behållare , rör, ventiler och hängrännor inom processindustrin mm. EVPs har ett stort sortiment av värmekabel för industrins behov, vi har kunskapen av projektera och leverera komplexa värmekabelprojekt. Våra produkter används inom exempelvis petrokemi och tillverkningsindustri. Pentair Thermal Management är ledande när det gäller produkter och tjänster inom området värmekabel för industrin.


Vår servicedivision Tracer betraktas allmänt som den bästa leverantören av nyckelfärdiga värmekabelsystem. En självbegränsande parallellresistiv värmekabel för bibehållning av processtemperaturer i rör och tankar upp till 1°C, vilka kan utsättas för ångrensning. Den kan också användas för frostskydd av grova rör och för applikationer med hög temperaturexponering. Raychems XTV-kablar är Ex- godkända.


Kan även användas för att bibehålla processtemperaturer upp till °C.

För organiska frätande kemikaler används -CT (yttermantel av fluorpolymer). För frostskydd eller varmhållning- processtemperatur. BSX-kablar är certifierade för användning i normala (icke klassificerade) område och i explosiva atmosfärer i överensstämmande med ATEX . I vardagen möter du Kimas värmekabel när du sätter dig i det sköna uppvärmda bilsätet på vintern, eller när du tar den varma handduken från handdukstorken i badrummet. Värmelösningar för dräneringsapplikationer.


Självbegränsande värmekabel har blivit populär då den kan . Kvalitetsprodukter till bästa tänkbara pris med egen import och egna agenturer från ledande svenska och europeiska tillverkare. Med integrerad vattentät genomföring för ETL-och FrostGuard värmekabel. Används när man vill gå in med värmekabeln inuti vattenrör. Den koniska packningen är slitsad för att underlätta montaget på värmekabeln.


Konstruerad för vattentryck, max Bar. Hus och mutter av mässing CW626N lämplig för . Våra specialtillverkade system används idag i alla möjliga industrier där man är beroende av värme för drift eller produktion. Oberoende industri eller användningsområde så erbjuder vi en lösning.


Har ni förfrågningar eller funderingar så kontakta oss gärna redan idag för att få en kostnadsfri rådgivning. Nexans erbjuder en mängd olika värmekablar och värmemattor för inomhuskomfort, snö och is smältning på trottoarer, uppfarter, tak och avlopp, och frostskydd av vattenrör. En nyhet är självhäftande mattor med säkra integrerade skarvar.


Läs mer om Nexans värmekablar här.

För hållbar energieffektivisering. Den totala kostnaden inom EUs industri för att isolera oisolerade ytor och reparera skadad. Otäta isolerskarvar och rörupphäng- ningar som går .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения