torsdag 25 februari 2016

Återförsäljare contura

Hitta din närmsta återförsäljare av kaminer och braskaminer från Contura på kartan. Våra återförsäljare hjälper dig hitta rätt kamin och skorsten. Hur vill du toppa din Contura ? Med täljsten, lamellskiva, glas eller gjutjärn? Med de olika topparna kan du själv välja vilket utförande du vill ha på just din kamin.


Toppar i olika utföranden finns till flertalet av kaminerna i Contura 500-, 600- och 800-serien.

Funderar du på att köpa kamin? Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer. Här hittar du din närmsta återförsäljare av kaminer från Contura. Välkommen hem till värmen.


Ska du köpa skorsten till din kamin eller eldstad? Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar.


Kaminer, öppna spisar, braskaminer, kakelugnar och skorstenar i Göteborg från Contura , Jötul, Spartherm, Dovre och Keddy med flera - Brashuset AB.

Contura och Premodul ingår i Nibe och är marknadsledande på brasvärmeprodukter i Sverige. Förutom detta har vi stort utbud av gamla kakelugnar, nya kakelugnar, täljstenskaminer, vedspisar och insatser för frimurning av olika slag. Vår styrka är kompletta . Vid samtidigt köp av valfri Contura kamin (gäller hela sortimentet) och Premodul skorsten lämnas även 2. Kaminen Contura 8på pelare låter elden ta plats i rummet så den syns ännu. Vi säljer alla sorters kaminer och är en av Hallands ledande återförsäljare. Nära till dig som bor i Varberg,.


Contura Braskaminer finns i en mängd varianter och är väldigt lätta att förälska sig i. Flera av kaminerna finns i minst . De svensktillverkade Contura -kaminerna känner du igen på deras tidlösa design och höga kvalitet. Contura brukar tilltala kunden som väljer med hjärta OCH hjärna. På Elda Stockholm är vi stolta återförsäljare av produkter från Contura.


Nedan hittar du vårt gedigna utbud av kaminer från Contura. Moderna och miljömärkta braskaminer och kaminer från svenska Handöl, numera Contura. Kakelugnar från Cronspisen ger lång och skön värme. Se vårt gedigna sortiment av runda och rektangulära kakelugnar.


Visst är det härligt med en riktig brasa.

Vi har kakelugnen för ditt hem. En källa till både ljus och värme i vårt kalla nordiska klimat. Att dessutom få en effektiv värmespridning gör ju inte saken sämre. Ett företag som blickar framåt.


Alla har vi våra favoritrum. Utvalda auktoriserade Scanspis- återförsäljare står till förfogande med fler tekniska upplysningar om bland annat installation och service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения