torsdag 4 februari 2016

Värmeelement industri

Ingjutning av ett värmeelement ökar dess värmeavgivande yta samtidigt som det är möjligt att anpassa elementet till olika applikationer. Inom området process finns våra värmesystem som är specifikt framtagna för tyngre produktion. IR element är extra fördelaktigt för uppvärmning av produkter i rörelse.


Petrokemisk industri , kraftproduktion, härdning av metaller och produktion av biobränslen är några exempel där våra processvärmesystem används. IR- element används för stråluppvärmning inom framför allt industrin.

Värmeelement Ex med inbyggd termostat och överhettningsskydd. I vardagen möter du Kimas värmekabel när du sätter dig i det sköna uppvärmda bilsätet på vintern, eller när du tar den varma handduken från handdukstorken i badrummet. Kimas värmekablar och värmeelement bidrar till att hålla igång produktionen i många industrier och användnings- områdena blir allt fler. KATALOG länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT BLAND VÅRA TEKNOLOGIER. BRANSCHER VI LEVERERAR TILL. Heatrod är en av Storbritanniens ledande tillverkare av industriella värmeelement.

PTC-elementet ger full effekt nästan omedelbart, för att sedan självreglera sig för att uppnå rätt temperatur. Yali Digital är ett modernt panelelement med en rad nya funktioner. Yali Digital erbjuder utmärkt temperaturkontroll med en klar synlig display som sitter diskret inhyst i sidopanelen.


Elementet förhindrar även kondensbildning. Oljefyllt element med elektronisk termostat med kalibreringsmöjlighet. Tillverkat av hållfast stål av högsta kvalitet som maskinsvetsats vilket ger en produkt utan svetsfogar och skarvar. För zon och tekniska data Mer info. Logga in för att se prisuppgifter.


KONFIGURERA DIN EGEN VEGA. Opranic Pro VEGA industriella infravärmare kan skräddarsys efter dina specifika behov. Vår standard VEGA har tre värmeelement med vår Classic Pro teknik för horisonlett montering, men kan på begäran utrustas med 1-värmeelement och med vår senaste IR-X teknik. Välj om du behöver ett eldrivet eller vattenburet element , och hur stort det måste vara.


Tänk på att element med fast installation antingen är höger- eller vänsteranpassade. Eldrivna modeller har ibland wifi-stöd och kan då styras via en mobiltelefon. Namnet DEVI är en förkortning av Dansk El- Värme Industri.

När företaget startades tillverkade DEVI värmeelement för industriella ändamål. I början av 60- talet började DEVI intressera sig för elektriska värmekablar. De äldsta installationerna av värmekabel är från början av 60-talet.


Från Köpenhamn till Vejle. Ett värmeelement i taket orsakade rökutveckling i en industrifastighet på Prästängsvägen på måndagseftermiddagen. I den rökfyllda delen av byggnaden pågick ingen. Facktermen för värmeelement eller element är radiator. Tvärtemot vad namnet antyder sker bara en mindre del av värmeöverföringen genom strålning, merparten av värmen överförs genom konvektion.


Konvektion kallas den roterande luftrörelse som bildas i ett rum då luften påverkas av en värmekälla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения