fredag 5 februari 2016

Stor luftfuktare

Det finns olika typer av luftfuktare , vad du bör välja beror på ändamålet, vilket budget du har och hur stor yta som behöver luftfuktas. Det finns många olika typer av luftfuktare till exempel ultrasonisk eller evaporativa luftfuktare. Evaporativa luftfuktare har ett luftfuktningsfilter som absorberar vatten.


När den renade luften från . För att få ett bättre inomhusklimat är det därför bra att kompensera den torra luften med hjälp av en luftfuktare. Här hittar du ett stort utbud av luftfuktare , både kall- och .

Det finns även ultrasoniska modeller som använder vibrationer istället för vatten. Luftfuktare motverkar torr luft i rummet med kall eller varm ånga. Modeller med inbyggd luftrenare tar bort småpartiklar som pollen.


Inbyggt kalkfilter tar bort kalket i vattnet. Och om du är ute efter en luftfuktare som ska täcka ett större rum är kallvarianten att föredra, eftersom en luftfuktare som producerar ånga inte täcker en lite stor rumsvolym. Bland luftfuktare som producerar kall fukt finns två varianter, ultrasonisk och evaporativ.


I det första fallet produceras ånga genom att . Många upplever olika besvär under vinterhalvåret och ofta är de relaterade till ett torrt inomhusklimat.

En luftfuktare kan lindra besvären. Under hela januari har vi extra bra pris på luftfuktare från Wilfa. Wilfa HUE-6B är en luftfuktare som justerar luftfuktighetsnivå i rum på upp till 1kvadratmeter. Maskinen har en digital display med touchpanel för full översikt av fuktnivån och maskinens funkti.


Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Producentens garanti (månader), 12. Rekommenderat rumsutrymme, Upp till m2. Max fuktningskapacitet, 11. Behållarkapacitet, liter.


Säkerhetsfunktioner, Automatisk avstängning ( vid tom behållare). På senare tid har vi människor blivit mer och mer intresserade av en hälsosammare livsstil. Men bland all kost och motion får vi inte glömma bort den luft vi andas in, det är här en luftfuktare kan vara till stor nytta. Kvalitativ, tyst, tar lite plats, har många . Oskar passar perfekt när rum ska befuktas optimalt med lägsta möjliga energiförbrukning. Inbyggd hygrostat håller klimatet i rummet på en angenäm nivå.


Stoppfunktion vid tom tank. Näst intill ljudlös, med LED- kontrollampor som kan .

Under vinterhalvåret spenderar vi stor del av tiden inomhus och många upplever den torra luften besvärlig och det kan en luftfuktare enkelt motverka. Om inomhusluften är torr kan det leda till ökad förkylningsrisk, det kan . Lokalyta: 100m², Tyst (dB)Fler egenskaper. LUFTFUKTARE OSKAR STOR VIT.


Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! En stor i vardagsrummet och en mindre i musikrummet.


Det går åt ca 5-liter vatten per dygn när det krupit ner under nollstrecket ute och elementen är igång. Den torra luften kan också ge problem med papper i skrivare och kopiatorer. Det är framför allt under vinterhalvåret luftfuktare behövs då torr luft uppstår i uppvärmda rum, när det är stor temperaturskillnad mellan inomhus- och utomhusluften . Var försiktig med luftfuktaren.


Varm luft upplevs oftast som sämre än den är, medan dålig luft oftast upplevs som torr. Klagomål på torr luft kan därför vara en varningsklocka. Partiklar och emissioner i luften irriterar, vilket kan tolkas som torrhet. Men en luftfuktare kan orsaka fuktskador när den fuktiga luften .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения