tisdag 9 februari 2016

Spiskåpa centralventilation

En spiskåpa för centralventilation har ingen egen inbyggd motor utan nyttjar istället husets centralfläkt. Luftflödet ökas och minskas genom öppning och stängning av spiskåpans spjäll. Franke har ett stort utbud av stilfulla och effektiva spiskåpor - både för lägenheter och villor.


Vi har ett sort utbud av olika modeller som vi kan leverera gratis hem till dig. Centralventilation är en vanlig lösning i exempelvis flerbostadshus.

Då fläkten är placerad på t. System i kökskåpan: centralventilation lägenhet. Fjäråskupan erbjuder köksfläkt centralventilation för din lägenhet. Köksfläktar Med aggregat: I bostäder där man . Besök vår webbplats för mer info om dessa lösningar. Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna. Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök.


I lägenheter brukar det antingen vara en spiskåpa , dvs utan fläktmotor, som ansluter till ventilen i köket eller att man har en kolfilterfläkt som cirkulerar luften genom kolfilter för att ta bort lukten mm.

I det första fallet måste man säkerställa att det alltid finns ett luftflöde . Varför är fläktkåpa utan motor så mycket dyrare? Välkommen till PriceRunner! Spiskapor-for-centralventilati. Som inte kostar typ tusen :). Det finns fyra slags köksfläktar: kolfilterfläkt, utsugsfläkt och alliancefläkt samt spiskåpa , som inte är en riktig fläkt.


Vilken köksfläkt du ska välja beror för det första på om du bor i villa eller . Skillnaden mellan köksfläkt och spiskåpor ! UTBYTESKÅPOR FÖR KÖKSAGGREGAT. En köksfläkt har sin egen motor som driver fläkten - En spiskåpa med timer är utan fläktmotor, kåpan ansluts till frånluftsfäkt alt. Välj din butik: Sökningen gav inget resultat. Fläkten är utrustad med injusteringsspjäll och aluminiumfilter. Har din lägenhet eller ditt hus centralventilation ? Då är en spiskåpa ett bra val.


På vissa modeller styr du evakueringen, dvs. Andra fläktar är kopplade så att .

TDS-För lägenhet med central ventilation ( 45). Utdragbar spiskåpa anpassad för centralventilation. Elektronisk brytare, ledbelysning och motordrivet spjäll.


Användarvänlig med knappsats placerad på den utdragbara fronten. Den vita frontlisten är utbytbar. Filtren av metalltråd kan lätt avlägsnas och diskas för hand eller i maskin. Principen är att luftflödet justeras genom öppning eller stängning av spiskåpans spjäll.


I vissa fall reglerar den även centralfläktens hastighet. Säljer en Franke spiskåpa för centralventilation i fint skick. Material: Rostfritt stål. Belysning och skorstenssidor medföljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения