tisdag 5 maj 2015

Woods avfuktare ds28

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Det finns även priser från butiker , omdömen och forumtråd. Woods DSAvfuktare - visar prisutveckling. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Woods Inomhusklimat till orientmattor!


Lokalyta: 140m², Driftstemperatur: - 35°C, Köldmedia: R134A.

Woods luftavfuktare DS-F - Woods luftavfuktare DS-F kommer med mekanisk kontroll och lämpar sig för källare där du vill skapa ett bättre klimat. Finns att köpa hos Luftmiljöbutiken. Den passar perfekt för t ex källaren, tvättstugan, husvagnen eller garaget. En utmärkt allround- avfuktare helt enkelt. Den är driftsäker och har en enastående kapacitet.


Den populäraste avfuktaren i ny version. Du kan fortfarande hitta produktbeskrivning, teknisk data, recensioner och manualer m. DSär Sveriges i särklass mest sålda avfuktare , och den har belönats med ” Bäst i test!

Trots att det är år sedan så är det bara en avfuktare. Tycker generellt att Woods är högljudda som tusan - Körde min DSi källaren och det gick knappt att sova uppe. Enligt Woods själva är den mest avsedd för krypgrunder och utrymmen där man inte direkt tillbringar tid. Räknar inte med att DSär tystare. Mycket effektiv avfuktare från Woods.


DS28Plus är identisk med DS36FS. För källare och tvättstugor. Sätt i filtret i ramen och sätt på locket. Om du vill byta ut ett gammalt filter, ta bort locket och lyft ut filtret. Placera ett nytt filter i ramen och sätt tillbaka locket.


Koppla in avfuktaren till ett eluttag. Använd alltid ett jordat uttag. Avfuktaren har två vre hygrostaten (ovan) och fläkt- vredet (nedan). Med en för kraftfullare modell finns risken att bara avfuktarens närområde avfuktas och att inte hela krypgrunden då blir fri från fukt.


Filtret är effektiv mot små partiklar såsom mögelsporer, damm, mögel, etc. Filtret bidrar till att minska risken att utveckla allergier och spridningen av skadliga partiklar i luften. Wood ´s DS28F Avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten.

Utrustad med två fläkthastigheter som möjliggör extra effekt då tvätten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения