onsdag 20 maj 2015

Webasto fel

Vad betyder felkoderna som visas i displayen? Felsökningen är uppbyggd så att värmarens kringutrustning kontrolleras först (t.ex. bränsleförsörjningen) innan ett byte av värmaren eller en av underkomponenterna görs. För dig som gärna gör jobbet själv så har vi tagit fram sprängskisser för att underlätta sökandet av delar. Under vald värmare finner ni rätt del och är ni osäker över något så finns vi nära till hands.


Delarna skickar vi öveer hela landet tryggt, smidigt och snabbt via DHL. Jag har en skoda superb med en webasto.

Vad kan det vara för fel jag har. Den tänder o brinner som den ska, fläkten i bilen startar. Osäker om det är webaston som ska värma kupén med luft eller om det är kylvätskans värme som ska värma kupén.


Simkortet som sitter i ska funka utan att behöva laddas eller liknande till februari och enligt Telia är det inget fel. Lite historia: Hade på vår 1:a kabe brand i en kabelanslutning p-g. Så kolla bränslepumpen, en liten cylindrisk sak med en sladd till. Vad är en parkeringsvärmare?


Snabbt och effektivt värms eller ventileras bilens kupé genom bilens eget värme- och ventilations- system.

Dessutom förvärmer systemet bilens motor när. Men mitt problem är inte att den är blockerad. Jag behöver enligt instruktion hitta säkring F(amp), dra ur den, stoppa tillbaka, trycka på off på min webasto fjärrkontroll för att kunna programmera den. Den säkringen finns inte, det är falsk info.


Varför letar Du säkring, vad är det för fel ? EB så är de bara bryta strömmen ca 15min så nollar den. Min webasto glöder som den skall (det kommer rök ur röret) och dieselpumpen lirar s. Enda sättet att ta reda på vad problemet är är att ansluta en diagnosdator och läsa ur felminnet - finns du i Stockholmstrakten kan jag hälpa med detta. Värmaren har låst sig pga ett fel som återkommit för ofta eller för många misslyckade starter. Fick du någon ordning på värmaren? Företaget har levererat till fordonsindustrin i över år.


Den löste ut på för hög vattentemp (1grader) så sista gången den var inlämna . Webasto så lagras minsta fel och den startar . Vanligt fel är cirkulationspumpen, inte jättedyr att byta. Hade samma problem tryckte på knappen och lampan lyste ca sec sen slocknade den o inget liv i webaston. Kopplade upp mej med ett vagcom och läste felkoder. Visade sig att förra ägaren troligtvis har tagit .

Mycket riktigt så är fläkten enbart til lför att fläkta ur kupèn under varma sommarmånader, då aktiveras inte heller värmaren. Det tickande ljudet kommer ifrån värmaren och är inget fel (haft samma ljud från olika bilar med webasto ) klimatanläggningen kan stå på auto, men kupèn börjar inte värmas på en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения