måndag 11 maj 2015

Värmepumpstak

Med ett diskret värmepumpstak , kan du ge din värmepump extra skydd i vårt omväxlande svenska klimat. Värmepumpstak till luftvärmepump Plastkonsol och polykarbonatskiva 100X27X70cm. Skydda värmepumpen från regn och snö! Skruv för montering ingår. Vi erbjuder dig smart förvaring och prisvärd renovering.


Din Panasonic värmepump håller längre och behåller en hög effekt.

Tillverkad i galvaniserad plåt som är lackerad Längd: 9mm Höjd: 2mm Djup: 5mm. Beställ din Panasonic Luftvärmepump eller värmepump idag! För att få ut mer av din värmepump, kan du välja att skydda den lite extra. Pumpen skyddas också från smuts och löv och annat som kan falla ner och det underlättar renhållning och skötsel.


Du får bättre effekt och längre hållbarhet, när luftvärmepumpen skyddas mot snöras och nederbörd. Ett värmepumpstak ger extra skydd till din luft-luftvärmepump. Scanmont levererar installationsmateriel och tillbehör såsom tak för värmepump och värmepumpsskydd till installatörer av värmepumpar och kyla i hela landet.


Här kan ni hitta populära tillbehör av högsta kvalité till er värmepump.

Allt från värmepumpstak och värmepumpsskydd för utomhusdelen, till fjärrstyrningar och vibrationsdämpare. Vi har valt ut tillbehör som passar till de flesta modeller men om ni har en speciellt stor eller annorlunda modell så hör gärna av . Plåt tak till utomhusdelen. Antal per förpackning: st. Det finns inga produktrecensioner än.


E-postadressen publiceras inte. Gratis värmepumpstak när du köper valfri värmepump med installation. Du har inte valt några produkter att jämföra. Stylish – Ny designmodell från. Säljer ett helt nytt värmepumpstak i oöppnad paket som vi fick när vi bytte värmepump.


Kostar 890kr, jag vill ha 600kr, prutat och klart. Sidan eller produkterna saknas. Vi håller precis på att bygga om vår hemsida, tyvär så är inte alla sidor klara än. Om du inte hittar det du söker kan du alltid kontakta oss.


Fyll i informationen nedan, så ringer vi upp dig. Värmepumpar är utmärkta uppvärmningsalternativ, det är de flesta överens om. Däremot är den delen av pumpen som är monterad utanför huset inte så snygg att se på.


Det kan du råda bot på med ett värmepumpsskydd.

Förutom att värmepumpen döljs och smälter in i fasaden, skyddas den från väder och vind. Denna pin hittades av Emma Andersson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Ett annat alternativ för att skydda din luftvärmepump är ett enkelt luftvärmepumpstak. Mitsubishi luftvärmepump från nederbörd och risken för isbildning på utedelen minskar.


Därmed bibehålls din värmepumps prestanda och livslängden ökar. Elegante og stilrene beskyttelsesskabe til udensørsdele montere på balkoner. Beskyttelsestag til udendørsdelen. Produkt med hvilket man kan bortlede kondensvandet fra bunden. Tak till luftvärmepumpar.


Många vill skydda sin luftvärmepump från nederbörd och eventuella nedfallande föremål. För detta ändamål passar våra värmepumpstak bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения