fredag 15 maj 2015

Luftavfuktare billig

Jämför priser på luftavfuktare. Välkommen till PriceRunner! Avfuktare förbättrar klimatet i hemmet och gör att tvätten torkar fortare.


Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Köp billiga avfuktare här!

Luftavfuktare från Byggmax. Stort utbud av avfuktare till hemmet från olika märken. Billig luftavfuktare i snygg design. Perfekt för att avfukta ett rum. Vattenslang medföljer för extern tömning.


NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta. I källare, husgrunder och tvättstugor blir luften torrare och bättre. Fri frakt till hela landet.

Avfuktaren har kontinuerlig drift och är försedd med en extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation (slang säljs separat). Om du har problem med hög luftfuktighet i ditt hem, eller direkt fukt, så kan en luftavfuktare vara en bra lösning på problemet. Marknaden för luftavfuktare är dock stor, och det är lätt att bli vilseledd av teknisk information. Här nedan har vi samlat de bästa och mest prisbelönta modellerna på marknaden just . Med en luftavfuktare får du hjälp att hålla fuktbalansen i luften på en gynnsam nivå. I boendemiljö, förrå källare och på vinden – oavsett utrymme minskar avfuktaren risken för fukt- och mögelskador och ger ett fräschare inomhusklimat.


Har du problem med hög luftfuktighet i delar av ditt hem? Källare, badrum och tvättstugor är platser som har en tendens att bli fuktiga och få hög luftfuktighet, vilket kan orsaka skador i hemmet och hälsoproblem för oss människor. Med en våra luftavfuktare löser du problemet - och får ett bättre inomhusklimat på köpet. Eftersom vår Comfort Aire avfuktare klappade ihop och vi inte får nån ny i och med Silvans konkurs måste det inhandlas en ny.


Med över år i branschen och mer än 400. Woods det mesta om mögel- och fuktproblem. Woods avfuktare är en enkel, billig och mycket effektiv lösning för att få bort överflödig fukt och samtidigt ta bort . Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen.


Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . En riktigt bra luftavfuktare kan torka tvätten på 1-timmar, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt och välmående.

Fungerar bra även om den modellern kanske inte är bland de bästa och funkar t. Verkningsgraden är dock inte så värst viktig eftersom . Den där typen av avfuktare värmer. I samma apparat både värmer och kyler man, för att fälla ut fukt så behövs en kall yta, och för att skapa en kall yta körs kompressorn, kylprocessen kräver dock att man både värmer och kyler för att kunna skapa en kall yta. El tillförs kompressorn, vilket i sin tur gör att . Genom att använda en avfuktare som bara . Högt energivärde hos svenska energimyndigheten. Något som är väldigt viktigt när det gäller luftavfuktare är själva energiförbrukningen och med sämre luftavfuktare så springer elkostnaden iväg relativt fort.


En billig investering blir snabbt dyr på sikt. Statens Tekniska Forskningsinstitut har bland annat testat Woods ED50F .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения