onsdag 27 maj 2015

Fuktstyrd kanalfläkt

Har tänkt att använda en central Pax 1kanalfläkt för att driva ut luften för hela huset. Från badrummet me men vill kunna få ett bättre drag vid ökad luftfuktighet. Min tanke är då att installera en extern Pax 9fuktstyrning i badrummet kopplad till kanalfläkten på vinden. Problemet är ju då att den endast.


Inställning fuktstyrd fläkt? Fuktstyrd badrumsfläkt med basventilation?

Justerbar mellan - RH. Max effekt 1W (A). Nästan ljudlös fläkt med inbyggd hygrostat, timer och extra kraftig motor. Passar utmärkt i badrum , tvättstugor, toaletter osv. Kan monteras på vägg eller i tak.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En ny, modern, badrumsfläkt kan ha en förvånansvärt stor effekt på luftmiljön i hemmet. Vi har flera prisvärda kvalitetsmodeller att välja bland.

Andas bättre luftSöker du en kanalfläkt eller en annan typ av fläkt för till exempel kök och badrum? Vi på Byggmax jobbar på . Kanalfläktar och värmeflyttare för ventilation i hem, kontor, mm. EC- kanalfläkt till rätt pris och med inkluderad varvtalsstyrning.


Inte bara bra för miljön utan även för plånboken, tack vare låg driftkostnad och lång livslängd. Södermans kanalfläktar med EC-motorer minskar energianvändningen tack vare mycket hög verkningsgra speciellt vid varvtalsreglering. Badrumsfläkt Silent fuktstyrd med timer är en väldigt tyst badrumsfläkt (dB) av hög kvalité med underhållsfritt kullager. Nu har EC-revolutionen nått kanalfläktssegmentet.


Spara upp till av energin. Beroende på önskemål och behov, välj en helautomatisk fläkt där du t. Våtrumsfläktarna finns även i riktigt smarta modeller som du kan styra via en app i telefonen. I syfte att på ett energisnålt sätt avfukta har det på senare år laborerats fram s. Principen baseras på att man ventilerar endast när förhållandena är gynnsamma för att utrymmet inomhus ska kunna avfuktas med hjälp av luften utomhus. Det krävs för ändamålet fukt- och temperaturmätare både inom- och . Fråga: I min torpargrund har jag dragit ett flexrör, 1mm i metall, totallängd 9m.


Den skall leverera avfuktad luft. Vilken kanalfläkt bör jag välja? Det är viktigt att du inte suger för mycket luft i grunden eftersom det då finns risk för .

Hög prestanda och driftsäker. Kompakt med hög kapacitet och verkningsgrad. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Fläkthjul med bakåtböjda skovlar. Motorn har isolationsklass F. Testa badrumsfläkten själv.


Duschar och heta bad ger ånga och fukt på väggar och tak i badrummet. Det i sin tur kan leda till fuktskador i hus och hem. Hej Är det dumt att införskaffa pax 2fläkt för att få ner fukthalten på min oisolerade kallvind som saknar fuktspärr mot uppvärmd del? Finns det något alternativ till Pax? IP54-klassad(fukt- och dammtålig) fläkt som passar i ett 100mm fläktrör?


Som helst dessutom är fuktstyrd ? De har mycket god kapacitet vilket gör att de lämpar sig utmärkt i krävande och komplicerade ventilationskanaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения