fredag 8 maj 2015

Helo kiuas

Lähes satavuotias Helo on ollut kehittämässä saunoja jo useille sukupolville. Vuosien varrella kertynyt kokemus takaa sen, että saunan kiuas on juuri sellainen. Helo -kiukaita useiden verkkokauppojen valkoimasta, löydä parhaat hinnat ja tilaa mistä haluat! Helo valmistaa luotettuja ja innovatiivisia kiukaita kaikkien suomalaisten tarpeisiin.


Laajasta kiuasvalikoimasta löydät kiukaita legendaarisesta Ristomatti Ratian suunnittelemasta Saunatontusta tunnelmallisiin puukiukaisiin, joten jokaiseen saunaan ja makuun löytyy valikoimastamme varmasti sopiva kiuas.

Osta Helo kiuas Talotarvike. Hinta 3€) Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu, tyylikkäällä lasiluukulla varustettu Helo PK - kiuas soveltuu - kuution saunahuoneeseen ja s. Helppo ja kätevä sähkökiuas. Millainen kiuas sopii saunaasi? Entä millaiset löylyt haluat? Lisää valikoimaa myymälöissä.


Helo kuuluu maailman johtaviin sauna- ja höyrykylpyalan yrityksiin, jonka tuotevalikoima kattaa muun muassa sähkökiukaat, puukiukaat sekä saunan ohjausyksiköt. Se myös lämpiää nopeasti eikä seinälle asennettava kiuas vie löylyhuoneesta yhtään ylimääräistä tilaa.

Cup on helppo asentaa ja mukava käyttää. Selkeät ja helppokäyttöiset säätimet ovat kiukaan etupaneelin . Helo kiukaat, tarvikkeet ja saunatuotteet saat edullisesti Bauhausista. Myös kätevästi verkkokaupasta, tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme!


Helo Himalayan salaisuus perustuu veden kiertokulkuun luonnossa. Himalaya kW kiuas on tarkoitettu 5-m³ kokoisiin löylyhuoneisiin. BWT-tekniikalla valmistettu innovatiivinen kiuas , aiheuttaa vain vähän hiilidioksidipäästöjä, mutta vie saunanautinnon huippuunsa. Helo Cup - sähkökiuas on ruostumattomasta teräksestä valmistettu, seinään kiinnitettävä kiuas , jonka yksinkertainen muotoilu ja kätevä käyttö sopivat hyvin perinteiseen saunaan. Kiuas on kooltaan todella kompakti, joten se sopii täydellisesti pienempiin ja keskikokoisiin löylyhuoneisiin ja asuntoihin.


Mikäli kiuas on integroitu osaksi lauteita, erillinen ohjausyksikkö on käytännössä välttämätön, jotta kiuasta voi käyttää. Joihinkin ohjauskeskuksiin voidaan liittää myös. Ohjauskeskus Helo Digi II1EUR - Taloon. Ostin Helon lippulaivatuotteen Cava-kiukaan jossa on vuolukivilläsauvoilla peitetyt löylykivet sekä kiukaan etu-että päälipinnalla.


Ihmettelin alusta asti kun jalkojen korkeudella oli maksimissaan asetta lämmintä. Kun keskustelin Helo - edustajien kanssa, he syyttivät saunani dynamiikkaa. Jatkuvalämmitteisessä Helo PK -kiukaassa on kaksitasoinen tulenkiertojärjestelmä, joka hyödyntää tarkoin puusta saatavan energian ja varmistaa mahdollisimman puhtaan palamisen.


Lasiluukun takana loimottava tuli antaa pehmeää valoa ja luo saunaan leppo.

Toimittajan tuotekoodi, 579. Tuoteryhmä, Sähkökiukaat. Varastoitava tuote, Hankintatuote. Harvia M- kiuas on muotoilultaan klassisen tyylikäs katseenvangitsija. Kiuas sopii pienehköön puulämmitteiseen saunaan.


Harvian M1-laatukiuas tarjoaa saunojalle täydellisiä rentoutumisen hetkiä ja luo perinteisen saunan tunnelmaa. Kiukaan luovuttama tasainen lämpö sekä tehokas tulen- ja ilmankierto takaavat. Asiakaspalvelu Arkisin klo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения