tisdag 19 maj 2015

Viking 30 spis

För att beställa denna spis , vänligen kontakta en utav våra återförsäljare. Vad följer med i kaminen. Installation och anslutning. Ansluta uteluft till vedspisen. Så byter du vermiculite och bakre järn.


Skötsel, stotning av spis.

Välkommen till Spis och Kaminboden. Besök vår sida för att läsa mer om J. Davidssons miljögodkända smalspisar till kök. Den moderna eldstaden, där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i vermeculiten, ger högsta möjliga verkningsgrad. Konvektionssystemet ventilerar spisen samtidigt som rumsluften värms.


Vi hoppas ni får många varma dagar och mycket nytta framöver med er nya spis. Men kom ihåg att läsa igenom installations . Stommen gjuts i Tyskland med montering för hand i småländska Reftele.

Ingen fläkt finns till spisen, då måste man hitta på någon egen lösning. Nu har jag inte haft denna spis direkt länge ;) Men här kommer lite info om konvektion på denna modell. Notera att min har rökrör upp, finns givetvis med rökröret bakåt också.


Sen en bild på helheten, . Handla av oss, det lönar sig. Modern eldstad där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i värmeculiteväggarna, för högsta möjliga . Vi finns nära Stockholm och installerar den direkt! Objekt: Spis Beskrivning: Järnspisen i mitten är en VIKING 30.


Det till höger på bilden är ett sk herre säte, nära till värme och vin. Man kan göra en spis helt efter sitt eget huvud. Denna pin hittades av Miriam Göransson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Går dina tankar kring värme och el?


Funderar du på trygga alternativ? En vedeldad spis är ett både billigt och miljövänligt sätt att få värme. Passar i det supermoderna köket.


Med en köksspis kan du både värma maten och rummet samt skapa en härlig mysfaktor i rummet.

Smålandsspisen,Westbospisen. This Pin was discovered by Britt-Marie Eriksson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Viking Josef davidssons smalspis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения