torsdag 28 maj 2015

Volymmascara bäst i test

Den maffiga fiberborsten ger imponerande volym och separation. Byggs enkelt upp till trendiga extremfransar för den som vill. Utklassar sina dyrare konkurrenter.


Förr skilde man nästan alltid på längd och volym när det gällde mascara. Med de senaste årens produkter är det dock vanligt att få allt från samma hylsa som har beskrivningen ”lösögonfranseffekt”.

I volymprodukter tillsätter man även . For the best mascara is the Mr. Själv har jag börjat att skippa mascaran pga lat. Jag har typ genomskinliga fransar så det ser ut som om jag inte har några fransar alls… men så . En bra mascara gör underverk för mammatrötta ögon.


Mascara – bäst i test för trötta mammaögon. Den ska ge långa, mörka, täta fransar – och helst på ett kick.

Vi har försökt gjort det lite enklare för dig, kika i bildspelet för att se vilken mascara som är bäst i test. Vi har dessutom gjort en snabb borstguide till dig, så att du aldrig ska behöva köpa grisen i säcken. En tjock och fyllig borste ger mycket volym och dramatiska fransar. Ju tjockare och fylligare borsten . Vill du uppdatera din sminkväska med en ny mascara ? Kolla in vår topplista med de bäst säljande mascaror just nu. Kanske kan du hitta en ny favorit eller återupptäcka en mascara som du haft tidigare.


Du kanske vill ha supervolym eller både extra längd och volym ? Passar dem som vill ha mycket svärta och volym. Vatn Waterproof, Idun (Vattenfast) Lovar: Hållbart resultat, tvättas bort med vatten varmare än grader. Fungerar även för känsliga ögon och. Lovar: Allt-i-ett- mascara med 3D- borste som lovar separera fran sarna, ge böj, längd och volym. Därför har vi gjort testen åt dig och nu tipsar om våra favoriter i butik!


Att hitta rätt i mascaradjungeln är inte det lättaste. En perfekt mascara för dig som vill få volym men ändå lätta och långa fransar.

Borsten underlättar sminkningen och du slipper klumpar. Hitta din mascara med hjälp av våra tester och shoppingtips! ELLE testar och tipsar om mascara för alla franstyper och tillfällen. Så tycker vi: Den vridbara borsten känns lite som en gimmick, men med det här resultatet spelar det ingen roll! Lovar: Ska ge fransarna fantastisk volym redan efter en applicering.


Ett minus är produktens . Max Factor masterpiece transform mascara. För dig som är ute efter en mascara som håller vad den lovar och förvandlar fransarna totalt. Borsten fångar in alla fransar och ger både volym och separerar, utan att bli klumpig.


Skönhetsexperten Jessica Berghult har betygsatt några av höstens nyheter - och en och annan klassiker - för att se vilka som håller vad de lovar. DessutoExpertens bästa tips - för festfina fransar. Bygger volym , separerar och kommer i en snygg lyxig förpackning. Innehåller naturliga vaxer som sitter bra, men . YVES SAINT LAURENT THE SHOCK VOLUMIZING MASCARA – bäst i test ! Märkets mest volymgivande mascara hittills! Täcker varje separat frans i ett enda drag för maximal volym utan att det klumpar sig.


Den timglasformade borsten och formulan ger en riktig ”chock-effekt” då den lätt får tag få fransarna. När du ska välja vilken mascara du ska köpa, får du först fundera på vad du vill att den ska ge dina fransar. Många märken tillverkar mascaror som ska ge volym eller förlänga ögonfransarna och vissa ger bägge delarna. Däremot har människor olika typer av fransar, vilket gör att den “ bästa ” mascaran . Ska du inte bada i vatten som är varmare än grader så är det här en härlig vattenfast mascara som ger fylliga fransar och fin volym. Borsten är lättjobbad och man kommer enkelt åt överallt.


Går att måla på flera lager, beroende på hur mycket volym du vill ha, utan att det blir det minsta klumpigt. Perfekt mascara i alla lägen – både för fest och vardag! Här hittar ni den till bästa pris. Insine Volym från IsaDora. Perfekta mascaran för dig som vill få till riktigt svarta, fyllda ögonfransar.


Ger ett intryck av lösögonfransar – riktigt bra! Lash Sensational från Maybelline.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения