onsdag 13 maj 2015

Lykta spisbränsle

En mysig lykta från Dorre. Lyser upp tillvaron lite och ger dig värme. Med lyktan kan du både elda samt ha ett vanligt värmeljus i. Jämför priser och läs recensioner på Heminredning.


Välkommen till PriceRunner!

Mysig lykta med svart fot som skapar en härlig stämning i ett rum alt utomhus. Levereras med utsmyckningsstenar och en spritbrännare. Hos oss får du hög kvalitet till bra pris.


Smycka ditt vardagsrum, din uteplats eller balkong med vackra ljuslyktor som levereras med utsmyckningsstenar och brännare. Med denna deal får du st. Lamporna drivs av sotfritt spisbränsle som finns att köpa på bensinmackar etc.


Uppge leveransadress när du gör din beställning på Letsdeal.

Etanolbaserat spisbränsle för användning inomhus i dekorationsspisar, etanolkaminer och kaminer utan veke. Man får aldrig fylla på bränsle under tiden som lyktan brinner. För att släcka lyktan , använd den medföljande svarta stången med en rund platta på.


Placera den bara ovanpå brännaren och låt stå tills den är helt kvävd. Bioetanolbaserat bränsle som är avsett att användas inom- samt utomhus i kaminer och dekorationseldar utan skorsten. Dec Hej, Jag har köpt en flaska Kemtyl Karneval. Sotar ej och ger ingen lukt. Brinner riktigt fint med stor gul låga.


På innehållsförteckningen står det att det är denaturerad etanol. Alla skorstensfria kaminer eller lyktor behöver fyllas på med spisbränsle är bränslet är slut. Det är lätta att släcka etanolkaminen med att lock över lågan men du kan ändå inte fylla på nytt bränsle.


Tänk på att det är jätteviktigt att kaminen eller lyktan fått svalna länge (minst minuter) när du fyller på med nytt spisbränsle. Det går också att använda värmeljus till den. I så fall är en etanolkamin ett bra alternativ.


Skapa mysstämning med flimrande ljus från elden.

Denna stilrena lykta brinner med milövänlig bioalkohol. Ett urval av Dorres produkter. Fyller på med bioetanol, spisbränsle så det blir en flamlåga eller kan du även använda den med värmeljus! Lyktan med en stor mysfaktor.


Barartiklar som vinlådor . Men varje gång jag tänder så går brandlarmet. Så nu börjar jag fundera på om det kanske ändå är fel bränsle. Har därför googlat runt lite och det som verkar rekommenderas till ändamålet är spisbränsle. Och är det att det är lampolja som gör . Sep Har köpt nya lyktor som det står att man ska ha spisbränsle i. Finns en behållare i mitten (se bild ) Har förstått att man ej kan ha lampolja när man inte har någon veke i dom.


Men kan man använda T Röd ? Bilder: Som medlem kan du här läsa lite kort info om CHEVA IMPALA-och gå vidare till . En snygg designerlykta i glas som kan användas både inomhus och utomhus. Man fyller på spisbränsle och tänder på. Sedan får man ett härligt ljus och en skön värme i flera timmar. Den levereras med prydnadssten och spritbrännare men kan också användas tillsammans med helt vanliga ljus. En fin ljuslykta som kommer . Ljuslykta 350x200mm, höjd ca 230mm.


Eldas med bioetanol (även kallat spisbränsle ). När biobränslet eldas bildas endast koldioxid och vattenånga vilket gör den helt ofarlig för såväl människor som miljön. OBS, lämna aldrig en brinnande lykta utan uppsikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения