onsdag 13 maj 2015

Acetec sorptionsavfuktare

Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare. Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrun torpargrun källare, vin torkrum, garage mm. Se olika modeller på vår hemsida!


Våra sorptionsavfuktare hör till marknadens effektivaste sorptionsavfuktare. Det har allt mer efterfrågats om vi kunde lägga ut en utförlig . Vi har sett ett stort behov av avfuktare , s.

Tekniken med sorptionsavfuktare möjliggör avfuktning ner till -grader vilket gör RDperfekt för den . Avfuktare EvoDry PD är en sorptionsavfuktare även kallad krypgrundsavfuktare. Avfuktaren fungerar till skillnad från kylavfuktare även vid låga temperaturer. Genom 2-fas principen har avfuktaren en rad fördelar såsom lägre . Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Avfuktare PD4är en sorptionsavfuktare även kallad krypgrundsavfuktare.


Välkommen till PriceRunner! Produkten är redan i önskelistan!

Avfuktaren är avsedd för krypgrun torpargrun kallvin garage, byggavfuktning mm. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledor detta med branscherfarenhet sedan . Konstruktion enligt beprövad och känd teknik. Enkelt handhavande och skötsel.


Försedd med flyttbara och ställbara maskinskor vilket gör att avfuktaren kan placeras i höger och vänsterutförande med inspektionslock i . Den fukt som avfuktaren absorberar blåses ut utomhus genom våtgasslangen. Sorptionsavfuktare EvoDry RD avsedd för utrymmen som kräver effektiv avfuktning till låg driftskostnad. Därmed bildas inget kondensat som man måste evakuera.


EvoDry 6H styrs via hygrostat och ställer sig i standby gällande avfuktningen då den tagit . SORPTIONSAVFUKTARE EVODRY PD ACETEC. Har en krypgrund på 115kvm som det är lite för hög fuktighet i, och har bestämt mig för att installera en avfuktare ! Med en luftavfuktare kan du enkelt få upp luftfuktigheten och med en avfuktare är det lika lätt att få ned densamma. Förbättra ditt inomhusklimat och må bättre hemma. En fläkt sprider till exempel sval och behaglig luft, medan luftavfuktare och luftfuktare reglerar den fukt som finns i luften.


Hos oss hittar du det mesta för att . Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning.

Fritidshus står tomma under stora delar av året, ibland utan någon som helst uppvärmning. Låg temperatur eller ingen uppvärmning alls innebär stor risk för problem med fukt och mögel. Med en avfuktare undviker man mögelpåväxt på byggna möbler och annat som man förvarar i sitt fritidshus.


Välj den modell som passar dina behov. Rekommenderade arbetsområden är ungefärliga beroende på omgivningsfaktorer som t. Acetec är för dig som vill få bort fukt och mögel i krypgrunden, vinden, båten eller andra fuktiga utrymmen. Acetec sorptionsavfuktare PD 1ny komplett i kartong, med manöverpanel.


Heter numera Acetec Evodry PD. Område: Utfört arbete: Åkersberga Otto Bondes väg. Fuktsäkring av krypgrunder med Trygghetsvakten samt isoleringsmatta mot mark.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Mögelsanering samt installation Acetec avfuktare krypgrund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения