tisdag 5 maj 2015

Springer cykelfäste

Cykla säkert med din hund. Bra motion på ett säkert sätt. Ett stabilt cykelfäste som är lättmonterat och ger dig en större säkerhet när du cyklar med din hund.


Fäste för säkrare cykling med hund. Tillåter fria händer samtidigt som den ger en låg tyngdpunkt vilket ger större stabilitet vid eventuella drag från hunden.

Lättmonterat och passar det flesta ramstorlekar och cyklar. Monteringsanvisning medföljer. Springer gör cykelturen med din hund enklare och säkrare. Trygg handel med Prisgranti och 3Dagars Öppet Köp.


Jämför priser och läs recensioner på Djurtillbehör. Välkommen till PriceRunner! DOGMAN CYKELFÄSTE FÖR HUND - stabilt och praktiskt redskap för dig som vill cykla med hunden.


Information om produkten.

Gör det både lättare och roligare när du ska cykla med din hund. Material: Märke: SPRINGER. Jag och förmodligen vår hund också gillar att cykelmotionera tillsammans.


Den senare är lite lättre och smidigare att ta bort från cykelfästet men vår hund en samojedhane på år ryckte av fästet på den första Walky . Gör cykelturen med din hund enklare och säkrare. Pris i butik: 759kr (djurmax.se). För säkra cykelturer med din hund. Cykelfästet är nyinköpt och kvar i obruten förpackning. Fri frakt från 4kronor!


Har frågat en fråga tidigare om dogmans (eller om det var springer original), men har sett nu att andra modeller finns. Click here to find similar products. Stabilt och lättmonterat cykelfäste för cykling med din hund.


Har man en Garmin 3på cykel så har man antingen skaffat en onödigt dyr cykeldator, eller så planerar man att springa också. Fästet passar de flesta ramstorlekar och. Och det är måååånga cykel- stilpoäng som ryker om man är cyklist som också springer.


Ett sånt där litet som man kan ha i fickan verkar väldigt bra tycker jag. Man kan inte ha den i ryggsäcken knappt pga storlek och man behöver ta av den ifall man ställer cykeln och tar lite promena annars kommer .

Fungerar även som spårsele och på promenaden. Dubbla reflexer för säkerheten. Cani Cross selen har en dragpunkt som kan förflyttas i sidled vilket är perfekt då hunden springer bredvid cykeln.


Ger en jämn och bra belastning på rätt ställe. Cani Cross har också den viktiga mittstolpen som förhindrar att selen glider upp . Tänk gärna utanför boxen, men inte utanför bilen, cykeln ska kunna förvaras i bilen även om jag springer in och handlar. Jag kollar på Dogmans cykelfäste men funderar på om man kommer slå i hälen när man trampar, eller gör den inte det? Om någon härinne nu har en sådan. Finns någon annan modell också . Någon som har erfarenhet kring de olika cykeltillbehören?


Använd aldrig en springer ( cykelfäste ) när du cyklar med hunden utan ha den framför dig, i sele med expander. Du riskerar annars snedbelastning. Kasta inte boll, pinnar och liknande. Snabba vändningar, hopp, tvära stopp och liknande belastar lederna onödigt mycket.


Här ska vi faktiskt begränsa hunden, men det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения