torsdag 28 maj 2015

Roth golvvärme termostat

Intelligent golvvärme - som gör det enkelt för dig. Med endast två touch per termostat är du i princip färdig. Tidigare känd som Lintech.


Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!

Temperaturbörvärde och verkligt värde, tidsprogram och golvtemperatur. Välj börvärden, tid och datum samt andra värdeförändringar, tidsprogram. Menyknapp, val av driftsläge och parametrar. Roths intelligenta system för att reglera golvvärmen, Touchline, passar också för uppgradering av existerande golvvärmeanläggningar. Touchline med display och infraröd golvsensor (IR) och batteri.


Handla Roth trådlösa termostater hos Billigtvvs. Vi har haft golvvärme Roth i år.

Nyligen upptäckte vi att två slingor är kalla. Ena är för badrummet, det skulle hela tiden vara på och den andrar är på ett sovrum som styrs av termostat i rummet ( termostat fungera och lyser grönt hela tiden). Rumstermostat till trådbunden golvvärmereglering.


Golvvärme som hakat upp sig. Avrundat till hel förpackning. All information och samtliga anvisningar i denna bruksanvisning överens- stämmer med gällande standarder och föreskrifter, dagens rådande teknologiska kunskap samt den kunskap och erfarenhet vi har byggt upp under årens lopp. Roth Cable rumstermostat standar Alla rumstermostater är försedda med mekaniska begränsningar för min.


Rumstermostaterna har även en diod bakom plastfronten som lyser då värmebehov föreligger. AMIK Termostat Basic ET- 2IP21. Till önskelistan Spara i önskelista. ROTH Reglermotor Nova NZ.


Enklare version utan display. Här har vi samlat alla våra Shuntar och tillbehör från kända och klassiska VVS- tillverkare. Logga in för att se prisuppgifter.


Problemet jag får är att det sitter termostat i alla rum för golvslingan dock ej i båda badrum där det nu är kallt på golvet. Hittade injusteringsprottokollet från bygget och där ligger ju badrummen i huvudslingan och de ska ligga på cagrader över övriga rum.

Min förvåning är att framledningstempen vid . Roth shunt används för att sänka framledningstemperaturen i system med högre framledningstemperaturer än vad golvvärmen kräver. Shunten är anpassad för Roth golvvärmefördelare och är utrustad med 3-vägsventil som gör att ingen primärpump krävs. Funktion, Reglering rumstemperatur. Max temperatur, till °C. Termisk Rumstermostat 5m till Minishunt GVC.


Utförande, Med kapillärrörsgivare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения