måndag 18 maj 2015

Frostskydd vatten

Här hittar du allt du behöver för att frostskydda dina vattenrör. Spara pengar genom att beställ online - enkelt och billigt! Den är även godkänd för montering i dricksvatten.


Dessa används ofta vid installationer t. Frostvakt från Ebeco är en snabb och smidig lösning för frostskydd mot skador på vattenrör och avloppsrör. Kimas värmekabel används också som slingor till.

Använd frostskyddskabel för frostskydd i växthus, båt eller sommarstuga. Vad ska man tänka på om man vill använda detta året runt i Stockholmstrakten. Jag kan tänka mig att man helst vill dra vattnet i värmekabel men vet inte. Vad är det som gäller för avloppet?


Finns det rekomendationer eller. Frostskydd av vattenmätare - behöver kopparröret. Självreglerande, anpassar sig efter omgivningens temperatur och kan läggas såväl inuti som utanpå rör. Passar för de flesta situationer av frostskydd , t. Maximal kabellängd: utvändig 1m, invändig m.

Rör som är installerade utomhus eller i ouppvärmda lokaler, kan, även om de är isolerade, utsättas för låga temperaturer som orsakar isbildning inuti rören. När vatten fryser till is ökar dess volym, och i slutna rör blir isen tillräckligt stark för att spränga rören. Detta resulterar i skador, vattenläckor och kostsamma reparationer. Värmekabelsystem för frostskydd av rör.


Läs mer om våra enkla och energieffektiva lösningar. Tex: Hur stark frost kan vi räkna med? Vad har jag för utrustning? Låt oss beskriva metoderna lite mer i detalj: Direkt frostskydd : Vattnet tillförs, is bildas och (energi).


Vilken kultur ska jag skydda? Vattenrör , tankar och cisterner som fryser kan sprängas och orsaka mycket omfattande och kostbara skador. Vattenrör, tankar och cisterner som fryser kan sprängas och orsaka mycket omfattande och kostbara skador. Frusna rör är ett problem när kylan kryper ner i vårt land. EVP har produkter för att förebygga skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar.


Våra produkter är allt från värmekabel med sladdställ till anpassade längder på löpmeter och färdiga slangar med inbyggd värmekabel. Ett exempel kan vara frostskydd av vatten och av- lopp vid byggbods etableringar. Upptining av avloppsrör eller vat- tenledningar. Värmemattor att hålla gångvägar snö och isfria eller vid stillastående. I början av 70-talet, introducerade vi.


En ledningsförläggning ovan frostfritt djup kräver någon form av frostskydd för att förhindra frysning.

Skandinavisk Kommunalteknik AB. Isoleringen är extruderad cellplast vilket innebär att den inte drar åt sig vatten med tiden. Lådan är fylld med sand kring . Med en serieresistiv värmekabel får du en värmkabel som ger . Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör. Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt.


ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . De kristaller som bildas i en lösning där zirkoniumacetat blandats i vatten är mycket homogena. Zirkoniumacetat var inte tidigare känt för frostskyddsegenskaper. Saltet har många fördelar jämfört med existerande frostskyddsmedel hävdar forskarna, oavsett om de är naturliga eller syntetiskt framställda.


Med en frostvakt som har elektronisk termostat kan du på ett enkelt sätt se till att temperaturen i växthuset, förrådet etc. Genom att ställa in termostaten på en nivå som känns lagom, bestämmer du själv hur kallt det får bli i utrymmet innan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения