onsdag 13 maj 2015

Begagnade kakelugnar

Nedplockade, genomgångna och nedpackade gamla kakelugnar som är redo att sättas upp i sitt nya hem. Hos Mariebergs hittar du antika kakelugnar i olika stilar och prisklasser. Hitta din kakelugn här och låt vår erfarne kakelugnsmakare montera den i ditt hem. Vi är specialister på antika svenska kakelugnar och har arbetat med montering och försäljning i år. Varje kakelugn i vår samling är unik och finns som regel bara i ett exemplar.


Vi har mer än 1originella ugnar i lager.

Vi utför även murning och reparation av rörspisar och öppna spisar. Våra kakelugnsmakare har även lång erfarenhet av skorstens- renovering. Efter att ha filmat och eventuellt provtryckt en . Under åren hár jag räddat kakelugnar från rivningshus och köpt överblivna ugnar. Priset för ugn och montering är beroende av . Går du i tankar på att köpa en kakelugn ? På följande sidor får du tips om vad du ska tänka på, vart du kan vända dig och hur prisläget ser ut.


Var kan jag köpa en kakelugn.

Vi installerar de mesta som marknaden erbjuder av kaminer, insatser och spisar samt både gamla och nya kakelugnar. Kakelugn , Sturehovs Slott. Att sätta gamla kakelugnar är ett hantverk som det tar flera år att lära. Vi är återförsäljare av Byggprodukter från Målarkalk AB.


Vi säljer, köper och sätter upp kakelugnar. Våra kunder har varit alltifrån Fastighetsverket, Stadsholmen, stora och små byggbolag till bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vill du köpa en gammal, antik eller ny kakelugn ? Med många års erfarenhet i det genuina hantverket, tillsammans med mycket kompetenta medarbetare erbjuder vi hjälp med hela processen från val av kakelugn till den blir uppsatt och godkänd. Vi renoverar, installerar och säljer kakelugnar.


Med huvudkontoret i Helsingborg jobbar vi aktivt i Malmö, Kristianstad och Skåne. Allt beror på om det är en begagnad exklusiv och antik kakelugn , eller om det är en ny. Därtill kommer arbetskostnaderna. Erik Mattiasson har ägnat sina senaste år åt kakelugnar.


Han har bokstavligen rest land och rike och sökt efter begagnade exemplar och gör så fortfarande. Intresset hos folk för de vackra gamla ugnarna ökar stadigt men långsamt. I sin verkstad i Spannarp har han monterat upp flera kakelugnar i en . Idag känner många en saknad efter kakelugnen och efterfrågan ökar på både begagnade och nytillverkade exemplar.


De flesta vill ha en kakelugn i klassisk stil, särskilt om man bor i ett äldre hus.

Men det finns även kakelugnar i modernare design som tilltalar dem .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения