torsdag 21 maj 2015

Skorstensfria spisar billiga

Vi har ett stort sortiment av skorstensfria spisar , det ger dig en eldstad utan skorsten. Numera finns det ett brett utbud av skorstensfria spisar och eldstäder som drivs på annat bränsle än ved. Den stora fördelen med en skorstensfri eldstad är att man inte behöver installera en skorsten. På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder!


Välkommen till PriceRunner!

Radius Design Floor Flame Ethanol Fireplace black frame, black stainless steel plate l combustion chamber. Skorstensfri etanolkamin NEST 300x300. Spis Kattegatt Vit - Hcm. Kamin Notthingham Vit - 1cm.


Det finns numera skorstensfria kaminer i många olika utföranden och design. Gemensamt för dem är att de sprider ljus och en behaglig värme, utan aska och sot. Om du vill kan du också sätta in en insatsbrännare i en öppen spis eller kakelugn.

Möjligheterna är i det närmaste oändliga. Bra att känna till är att den här typen . Vad sägs om en Bonneville Crazy i skönt orange, en stilren spiselkrans i vitt och en cool Sinai i svart? Med skorstensfria eldstäder får du både elegans och värme in i hemmet, oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa. En öppen spis med levande eld som inte avger någon rök är perfekt att ha inomhus – glöm bara inte. Priser inkl moms och frakt inom Sverige.


Spisbränsle är flytande bioetanol som används för eldning i alla typer av skorstensfria kaminer och brännare. På marknaden finns allt från replikor av gamla hederliga öppna spisar , engelska spismodeller och hederliga kaminer till modernt och till och med futuristiskt designade. En stor fördel med skorstensfria kaminer är givetvis att det inte behövs någon skorsten. Det gör installationen både enkel och billig. Hos oss får du hög kvalitet till bra pris.


På marknaden finns billigare bränslesorter som inte håller samma kvalitet och därför kan bilda andra biprodukter vid förbränning. Det kan då också lukta lite obehagligt och bildas missfärgningar runt brännarna. Det är alltså viktigt att välja ett bra bränsle till sin skorstensfria spis. Blir det varmt runt en skorstensfri spis ?

I engelsk modell med riktig el utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Vill du uppleva känslan av en värmande och levande kamin, men vill slippa röken?


Fundera på en kamin utan skorsten. Här kan du finna en riktigt snygg etanolkamin online som fyller alla dina krav och behov. En etanolkamin kan verkligen lysa upp hela rummet.


Våra skorstensfria kaminer eldas med spisbränsle vilket gör . Lille etanolkamin är en vägghängd skorstensfri kamin i glas och med högblank lack eller valnötsfaner. Lyon vägghängda etanolkamin i valnötsfaner är en stilfull spis som passar i alla hem. Lighthouse etanolkamin är en fristående spis i vit färg och ett perfekt och stilrent alternativ till den traditionella vedeldningen. Vi har även gasolkaminer för att ha inomhus som ger dig snabb uppvärmning och gjutjärnskaminer som gör det möjligt för dig att värma mat och dryck. För att du ska ha nytta av din kamin oavsett om det är en gasolkamin eller skorstensfria kaminer och eldstäder har vi utmärkt bränsle så som ved och pellets.


Göteborg och säljer även Vauni kaminer och skorstensfria spisar online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения