tisdag 5 maj 2015

Vattenkokare olika temperaturer

Vi har testat olika modeller av vattenkokare i olika prisklasser: Tre ur budgetklassen, två på mellannivå och tre premiummodeller. Vattenkokare med kalkfilter. På Electrolux Home är vi stolta över vårt stora utbud av hushållsmaskiner och vi har en uppsjö av varianter när det kommer till vattenkokare.


Allt för att kunna möta just dina önskemål. En koppindikator på sidan av vattenkokaren underlättar för dig när du skall. Hitta din nya vattenkokare hos NetOnNet.

Det är en mycket bra egenskap för t. Så förblir vattnet i rätt temperatur tills när du behöver den. Många nya modeller av vattenkokare har den funktion att man själv kan ställa in temperaturen. Det verkar kanske som en onödig funktion eftersom vattnet bara ska koka. Men om du dricker te eller kaffe har det stor betydelse.


Det finns många olika vattenkokare med temperatur. Titta på dessa produkters funktioner, en kombination av kvalitet, teknologi och design. Den 50-tals inspirerande designen blir en elegant touch i köket.


Med temperatur reglaget kan du välja mellan olika temperaturer - 50º, 60º, 70º, 80º, 90º, 95º och 100ºC.

Perfekt för exempelvis olika tesorter. Temperatur ställs in via displayen på bottenplattans framkant. Dess kapacitet ligger på liter . Uppge leveransadress när du gör din . Modeller med valbar temperatur ger perfekt temperatur varje gång.


Automatisk avstängning gör att du inte torrkokar om vattnet tar slut och modeller med vattenfilter tar bort kalkavlagringar i vattnet. Snabbkokningsfunktion ger dig varmt vatten extra snabbt när du bara . Ny köksapparat till ditt kök? Köp din mixer, glassmaskin, brödrost, köksmaskin och våffeljärn till ditt kök på Elgiganten - Alltid till ett bra pris. Hos oss på WhiteAway hittar du ett urval av vattenkokare i olika utföranden från populära varumärken som Bosch och Gastroback.


Hos de flesta standardvarianter värms vattnet till kokpunkten, d. C, och stängs automatiskt av när vattnet har börjat koka. Här finns även vattenkokare med varmhållningsfunktion, som behåller vattnet varmt under en viss tid. Dessutom är den enkel att hantera och har en bra öppning som gör det lätt att hälla i och ur vatten, samtidigt som den är så nätt att den inte tar mycket plats på arbetsbänken i köket.


Olika te kräver olika temperaturer. Med denna vattenkokare kan du med ett enkelt svep välja rätt temperatur. Praktiskt och lättanvänd touch-display där du aktiverar önskad funktion med ett enkelt svep.


Varmhållningsfunktion som håller. De flesta associerar vattenkokaren med kaffe eller te men den fungerar precis lika bra att koka upp till exempel pastavatten med.

De finns i flera olika storlekar beroende på dina behov och dessutom i en mängd olika material. Vissa har extrafunktioner såsom ställbar temperatur eller inbyggd belysning. Wilfa vattenkokare WSWK-- Designad vattenkokare med olika temperaturer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения