onsdag 27 maj 2015

Kakelugn reservdelar

I vårt utbud hittar ni en mängd olika glasluckor och reservdelar som passar just er kakelugn. Vi har massor av reservdelar och tillbehör till kakelugnar. Vi har i lager, kan beställa eller till och med gjuta upp nya delar. Kontakta oss och berätta vad du behöver. Spjäll- och ventilkedja i mässing.


Behöver du reservdelar till en gammal kakelugn eller kamin?

Vi har reservdelar till både nya och gamla eldstäder. Sotlucka till kakelugn med stos - Mässing. Klassisk sotlucka passande de flesta kakelugnar. Lagerstatus: 2-vardagar. Reservdelar till kakelugnar . Hos oss hittar du ett sortiment med reservdelar till din kakelugn.


Besök oss redan idag för att ta del av hela vårt utbud. Ett av Sveriges största och bästa reservdelssortiment för både vedspisar och köksspisar.

Tillbehör som brännjärn, roster och roser till mängder av spismodeller. Hos Spis och Kaminboden finner du reservdelar till vedspisar. Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er.


På vårt lager finns mängder av reservdelar för olika kakelugnar, vilket gör att vi kan renovera och reparera de flesta kakelugnar. Vi har även tillbehör som gnistgaller, skyddsplåt till golv eller annat som behövs för att skapa en trygg miljö kring din kakelugn. Ta gärna kontakt med oss för mer information eller för att boka en . Genuina reservdelar till kakelugnar. Popularitet, Namn, Pris stigande, Pris fallande.


Gnistgaller, kakelugn 6kr. Efter drygt år läggs i dag, fredag, verksamheten ner på kakelugnsföretaget Cronspisen. Kakelugnslera kg 2kr. Med små barn och djur i hemmet minskar ett skyddsgaller risken för olyckor. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis!


En kakelugn är en rejäl värmekälla till din bostad. Här finns även diverse reservdelar och andra . Den har en hög verkningsgrad och avger värme under flera timmar, och kräver därför färre vedinlägg per dygn. Det är viktigt hur du placerar en kakelugn , centrerat i huset är det bästa läget.

Har du en befintlig kakelugn men som behöver restaureras så hjälper vi . Gjutjärnsspis, öppen spis, kamin eller kakelugn ? En sprakande brasa i en öppen spis, dansande lågor i en spiskassett som sprider värme eller en gammaldags kakelugn ? Och söker du brandskyddsprodukter eller tillbehör har vi det också, liksom de flesta reservdelar och tillbehör du kan tänka dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения