fredag 29 maj 2015

Jötul täljstenskamin

Jøtuls täljstenskaminer har utformats för att ackumulera värme på ett optimalt sätt och ge en skön, behaglig värme i rummet. Jämn och fin värme med kaminer i täljsten. Våra kaminer i täljsten har kombinerats med gjutjärn . Hos Jötul hittar du braskaminer med funktionell och modern design. Kontakta någon av våra duktiga återförsäljare och be .

En täljstenskamin är, precis som namnet avslöjar, en kamin klädd med täljsten. Fördelen med den mjuka täljstenen är att ytan på kaminen aldrig blir brännhet. Det många uppskattar med täljstenen är att den inte bara har exceptionell . Kombinationen gjutjärn och täljsten ger kaminen unika egenskper och hög hållbarhet. F DESIGN AWARD är Tysklands äldsta och en av världens mest prestigefyllda designpriser.


Man har belönat produkter med utsökt design i mer . Jötul F 2S har stora sidoglas och täljstenspaneler integrerade i designen med svart lack. Desto högre vikt desto längre värmelagring.

Jötul täljstenskamin FS 1är elegant och har glas till eldstaden på tre sidor som är högt placerad. Värmer snabbt eller länge enligt ditt val. För en uppvärmningsyta upp till 1mär detta en läcker, effektiv och flexibel lösning. Kaminerna får plats både i hörn och på rak vägg. Delar av serien kan kläs med täljsten på sidor och topp (tillbehör) som sätter en exklusiv prägel på denna kamin.


Finns i många snygga och stabila varianter. Jøtul F 1S, svart lack med täljsten. Det finns mindre och större modeller beroende på hur stora ytor som du behöver värma . Med den toppmonterade ventilen väljer du om värmen ska spridas direkt i rummet i form av konvektionsvärme, eller om värme ska magasineras i täljstenen. Didriksons Brasvärme33Visual projects uploadedShow all projects. Här jobbar kunnig personal tillsammans med specialiserade företag som kan hjälpa dig genom hela processen från val av kamin till färdig installation, helt enkelt en helhetslösning, från . Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys.


Det är högsäsong för att elda och sätta in kamin. Välj mellan en kassett helt i svart eller grått gjutjärn. Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения