måndag 11 maj 2015

Devi golvvärme manual

Menysystem som gör termostaten enkel använda. Energibesparande tidsschema: Ett standardiserat eller specialanpassat . Elektronisk termostat för montage i apparatdosa, passande Elko RS och Eljo trend. Möjlighet att reglera på enbart golvtemp, rumstemp eller en kombination av dessa, då golvgivaren fungerar som en temperaturbegränsning. Försedd med givarövervakning vilket gör att termostaten larmar med ett blinkande sken vid trasig .

Intelligent elektronisk timertermostat med Wi-Fi-anslutning och app-styrning. Maximal mattjocklek som lämpar sig för golvvärme. Termostaten är endast avsedd för fasta installationer,. Att programmera ekonomitemperaturer (d.v.s. lägre temperatur på natten och när du är på jobbet) är också väldigt enkelt. Du behöver inte beräkna hur mycket tidigare uppvärmningen måste starta för att uppnå en bestämd temperatur vid en bestämd tidpunkt.


Garanti och garantibevis. Elton Park Business Centre.

Thermostat used with floor sensor or remote room sensor . Montera golvgivaren och välj endast golvgivare i grundinställningen. Total rumsuppvärmning: - Styrning av rumstemperaturen i vardagsrum, kök, osv. Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til installation af Devi gulvvarme. Oöverträffad komfort och kontroll. The DEVImats - underfloor heating systems for both wooden floors, concrete floors, and laminate floors - from.


Har elektrisk golvvärme i mitt badrum som inte värmer längre. Det är en sådan med siffrorna 1-10. Devireg 5termostat på väggen iaf! DEVIreg Touch från Devi den första golvvärmetermostaten med touchscreen.


Den passar med ett flertal olika ramar och givare. Försedd med lysdiod för indikering av driftläge och larm, polig brytare samt temperaturvred skala 0-6. Golvtemperaturgivarna har standarden 6. När man byter golvvärmetermostat skall man alltid även byta golvtemperaturgivaren.


Har ni vattenburen golvvärme använder . Själva temperaturregleraren har lossnat på fronten.

Vi har försökt justera värmen genom att vrida på den lilla gråa pinnen som därför sticker ut, men verkar inte bli någon skillnad på värmen hur vi än vrider, jätte varmt hela tiden. Vi använder cookies för att din upplevelse ska bli bättre. För att följa de nya lagarna kring cookies ber vi dig godkänna detta.


Varukorgen har inga varor. Prisgaranti Fri frakt vid köp över 500:- 30 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения