fredag 8 maj 2015

Braskaminer kungsbacka

Vi håller oss fortlöpande à jour med alla nyheter som rör t ex brandskyddsregler och skorstenslösningar. Vi lämnar mycket generösa trygghetsgarantier på både material och arbete. Service för oss är att alltid . Kaminer Braskaminer - företag, adresser, telefonnummer.


Hos oss hittar ni kaminer och eldstäder för alla behov. Vi har flera olika modeller av kaminer, kakelugnar, spisar och eldstäder som smälter in i moderna hus, gamla hus, i herrgårdar och i torp.

Kontakta eller besök någon av våra butiker söder om Göteborg, i Kungsbacka eller Varberg. Passa på att spara upp till 6. En partner genom hela processen. Bor du i Göteborg, Mölndal eller Kungsbacka kommun? Nordisk Brasvärme AB arbetar idag med ett brett sortiment . Våra montörer är proffs på just kaminer, vilket gör att din nya braskamin installeras på absolut bästa sätt.


Vi erbjuder en helhetslösning för dig som bor i Göteborg samt Kungsbacka med omnej där vi tar ansvar för hela installationen. Med ett nära samarbete med branschledande leverantörer kan vi alltid erbjuda dig det senaste och bästa inom moderna eldstäder.

Vi kan vår bransch och kan guida dig till att köpa den rätta kaminen. Vår butik är belägen i Mölndal som ligger ett stenkast från Göteborg och strax utanför Kungsbacka , adressen hittar du här. Har du samma problem som många andra när vinterkylan slår till? Letar du efter en bra ekonomisk investering när det kommer till uppvärmning?


Då har du kommit rätt, Skorstenspojkarna är experter på eldstäder och kan hjälpa dig hitta rätt lösningar. Funderar du på att köpa braskamin i Kungsbacka ? Vi kan hjälpa dig att hitta den braskamin som matchar dina. Här hittar du alla företag i Kungsbacka som du kan kontakta angående braskaminer.


Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin , insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Våra återförsäljare hjälper dig att hitta rätt kamin och skorstenslösning. Välj din region för att hitta den närmsta återförsäljaren av Contura braskaminer.


Därför använder vi tekniker och material som är lämpade för svenska eldstäder och det tuffa och fantastiska svenska klimatet där hus måste hantera häftiga temperaturväxlingar. Baserat på de populäraste sökningarna inom braskamin , vedspis, kamin och kakelugn. Tänk på att en braskamin inte är gjord för att användas för uppvärmning utan mer för trivseleldning. Glöm inte att sota regelbundet. Kontakta din skorstensfejare för information om lämpligt sotningsintervall.


Välj miljögodkända modeller av braskaminer och kakelugnar.

När du installerar en ny panna bör det vara modern. Kaktusvägen Kungsbacka. Här bor man tyst och lugnt i centrala Kungsbacka med närhet till såväl innerstaden, skolor och förskolor som naturen med löparspår och golfbana.


Direktverkande el , braskamin. Här erbjuds ett hem med bl. Ett stort och välutrustat kök med öppen planlösning till matsalen som ni kan njuta av den vackra havsutsikten över en middag. En härlig altan med plats för flera sällskapsytor och utespa samt en större . Denna härliga villa om hela 2kvm rymmer sovrum, två stora vardagsrum, två braskaminer och ligger på en fantastisk tomt i Vallda.


Bostaden andas känsla och karaktär tack vare många bevarade detaljer såsom, den glasinfattade dörren in till vardagsrummet, dess parkett och de två kaminerna. Populära Milano II gör vedeldning till en njutning. Ytterhölje av emaljerad stålplåt av hög kvalitet. Topp, luckor samt brännjärn i eldstaden är av gjutjärn. De utbytbara delarna i förbränningskammaren ger ökad livslängd.


Kaminen har väl fungerande konvektion och ger bra uppvärmning av bostaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения