fredag 22 maj 2015

Ebeco golvvärme

Floor heating for all rooms and floors. We know a lot about modern and energy efficient electrical underfloor heating. Modern golvvärme för alla rum och golv. Vi kan det mesta om energieffektiv elektrisk golvvärme.


Varmt välkommen till oss! Det ingår en termostat i alla våra golvvärmekit, men de kan också köpas separat.

Vår golvvärmesystem sprider värme i hundratusentals hem och fastigheter. Hos oss kan du köpa olika paket och tillbehör för golvvärme. Ebecos golvvärmelösning för trägolv består av en tunn folie, endast mm. Den är lätt att installera och.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Fryser man om fötterna är det lätt att man fryser om hela kroppen.


Men med en skön värmeslinga i golvet känner du dig genast uppvärmd och det blir lite lätt.

Golvvärme i hög kvalitet för klinker, trägolv, våtrum. EB-Therm 2- golvvärmetermostat med energisparfunktion. Skarven mellan riktiga värmekabeln och anslutningskabeln kommer i sådana fall en halvmeter ut på golvet och det känns.


Värmekabeln i sig får ju inte kapas, men gäller det även denna ände? Det enklaste sättet att få varma, sköna golv är att . Oavsett om du vill värma upp en hel villa, en källare eller ett . På Ebeco har vi sysslat med golvvärme i över år. Det kan verka blygsamt jämfört med de gamla romarna, som var först med att njuta av varma golv. Men när det gäller moderna och energieffektiva golvvärmesystem så kan vi det mesta.


Och vi vill gärna dela med oss av vår kunskap. Därför har vi tagit fram den här . Cable Kit är ett komplett, tåligt och driftsäkert golvvärmesystem med en tunn, högkvalitativ värmekabel. Godkänt för förläggning direkt på brännbart material. Systemet är i första hand avsett för uppvärmning av klinker och naturstensgolv men kan även förläggas under trä, laminat och plastmatta.


Idén att låta värmen komma från golvet väcktes redan under romarrikets storhetstid. Då använde man eldstadens rökgaser, som fick passera kanaler i golvet på sin väg till skorstenen. Ebeco AB: Ebeco golvvärme produkt beskrivning i Allt om Bosta din källa till inspiration och produkter inom hus, hem och trädgård. Genom tiderna har vi presenterat en rad innovationer som kommit att forma marknaden för värmekabel.


Idag är vi ett familjeföretag med marknadens mest kompletta sortiment av golvvärme.

Vi levererar värmelösningar inom fyra . Ebeco har skapat olika golvvärmesystem för att kunna tillhandahålla en lösning för alla slags rum, underlag och golv. Oavsett hur dina värmebehov ser ut så kan du vara säker på att det är enkelt och tryggt att installera Ebeco golvvärme. Ebecos produkter ger inte bara möjlighet till effektiv uppvärmning.


Det finns ett ställbart överhettningsskydd som gör att den lämplig även för t. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Gör det enkelt att installera värme under trägolv och laminat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения