onsdag 27 maj 2015

Vit braskamin

Vill du se ännu mer av elden i din kamin väljer du till en vridplatta och får steglös vridning i 3grader! Läs gärna mer om våra kamintillbehör. Contura 6Style är den minsta modellen i den nya storvuxna 600-serien.


Välj mellan lucka i gjutjärn eller glas, omramning i svart, grå eller vit plåt, eller . Contura låg i plåt är en kamin med stor valfrihet: du kan välja mellan blank vit plåt eller sober svart plåt. Kaminerna har topp i glas och sidoglas för att visa mer av elden. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till PriceRunner! Här hittar du braskaminer från olika märken. När vinterkylan slår till så är det många som längtar efter en varm. Genom att köpa kamin från Kaminbutiken som effektiv värmer dit hus, desto mindre kostnader får du på den övriga uppvärmingen.


Kaminexperten - Borgholm, Vit - Vedeldad braskamin , med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar.


Funderar på att skaffa en Contura (se bild nedan) och jag och min sambo har olika åsikter om färgen. Jag tycker vit färg medan hon tycker att vi. Ny teknik gör den till marknadens effektivaste braskaminer (verkningsgraden är över procent). Som tillval finns lamelltopp, glasfront och värmemagasin. Du kan också välja till sidoglas för att få en . Ett flaggskepp från RAIS.


Snygg, superdesignad kamin som inte tar mycket plats. Linjerna i kaminen kombinerar det stringenta och det organiska. Den stora glasrutan omgärdar elden på tre sidor. Kamin i vitt utförande från Cambridge med spiskasett i svartmålad plåt som har typisk engelskt utseende. Bidrar med både stämning och värme i rummet.


Den är utrustad med behållare för bränsle på totalt liter. XL Vedställ rektangulär 1cm. Giacomo Fristående Kamin - Vit.


Vid köp av Contura braskamin i. Långa sidoljus, lucka i gjutjärn och topp i glas ger en exklusiv design som gör sig väl i många. Verkningsgrad på över. Extra värmemagasin Kg (tillval).


KOMPLETT KERAMIK- vit kamin - svart färg. Det helt oöverträffade förbränningen och den stora välvda luckan där lågorna är väl synliga gör att Scan-Line 5passar i alla hem. Dessutom är brännkammaren stor, djup och rymmer en stor mängd ved. Kaminen är utrustad med en rejäl asklåda som rymmer hela liter, som . Vitlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spisen, levereras med keramiska vedträn.


Perfekt kamin för dig som söker en rejäl täljstenskamin, men i mindre format. Luckan kan fås helt i gjutjärn eller med en glasfront. En braskamin med mått som gör den lämplig att använda i basturummets förrum eller omklädningsrum, sportstugor, jaktstugor och liknande.


Kaminen har ett ytterhölje av plåt i hög kvalitè och en brännkammare klädd i eldfast tegel som ger god förbränning och lång hållbarhet. Det eldfasta teglet är en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения