torsdag 14 maj 2015

Pyrox värmefläkt

Det goda världsrykte som Fricos värmefläktar skaffat sig är vi stolta över. De är pålitliga och har lång livslängd. Konvektorer och radiatorer är enkla att installera.


I vårt sortiment finns en konvektor för varje behov. Säljes i befintligt skick,ingen garanti lämnas.

Visning efter överenskommelse. För anpassad tillfällig uppvärm- värmefläkt med mycket låg vikt. Detta objekt säljes på uppdrag av större uthyrningsföretag. Tidigare uthyrningsobjekt som fungerar och är testad efter varje användningstillfälle. Bredd: 3mm Djup: 5mm Höjd: 4mm Se bif bilder.


Denna sida innehåller för närvarande inga produkter . Auktionsavslut: Måndag den November kl.

Endast utlämning på ovanstående tid och plats. Värmefläkt 2kW En stryktålig värmefläkt i metall. Tillverkarbild Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer, infravärmare, värmefläktar , konvektorelement, handdukstorkar samt många andra produkter. I torra och våta utrymmen. Minsta höjning 300:- går lägga högre.


Vi har spännande auktioner live och på nätet med alla sorters fordon, båtar och maskiner till låga priser. Fynda byggvaror, militärkläder, militärfordon och mycket mer på våra auktioner i Göteborg! Eftersom jag bara har ett 2uttag och ett trafasuttag i garaget så vill jag ha en fläkt som är trefas. W är önskemålet men var köper jag den billigast? Någon som har några andra tips?


Lös fläkt att sätta under vattenradiator? Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Försedd med reglerbar termostat, 0–grader och återställbart överhettningsskydd. Inkapslade, värmeelement och korrosionsskyddat hölje i stålplåt.


Alloljepanna Bränsle till dessa.

Paket TReflekta golvvärme -kvm. Pyrox värmefläkt , elradiator, element.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения