onsdag 20 maj 2015

Fönsterskrapa biltema

Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Av plast och med aluminiumhållare för gummilisten. Metallskaft med handtag av gummi. Fönsterskrapa , allt-i-ett.

Praktisk med gummiskrapa, mikrofiberduk och sprayflaska för putsmedel. Med gängat fäste, plasthandtag, steglös inställning och upphängningsögla. Nu väljer Biltema att sluta sälja sin kritiserade takbox. Vi har valt att ta bort den tills vidare,. Testfaktas uppmärksammade test av takboxar visade på stora brister hos takboxen från Biltema.


Nu slutar företaget sälja boxen. Billig fönsterskrapa bäst.

En fönsterskrapa kan kosta från några tior till 7kronor. När ränder uppstod krävdes ofta omputsning eller försök till bortgnuggning av dem med hjälp av den handduk jag använde för att torka både fönsterskrapan och fönsterfodret torrt från puts. Det här gjorde att processen drog ut på tiden och putset började torka och fläckar riskerade att bildas. Något gick fel under tiden du sökte. Försök gärna göra samma sökning igen.


Traditionell fönsterrengöring kräver mycket utrustning, som såpa, rent vatten, trasor och fönsterskrapa. Listan är lång och råden är många. Vill du få skinande rena fönster utan en massa krångligt jobb? Då rekommenderar vi fönstertvätten Kärcher WV Plus, en batteridriven apparat som suger upp det smutsiga såpvattnet . Erbjudanden från Clas Ohlson, Årets katalog! Passar Biltemas serie med städlbehor.


Tillbehör: Rundborste, strål-, botten, handmunstycke, fönsterskrapa , rengöringsduk, golvduk. Ofta pratas det om proffsfilm samt att film av typen biltema är skit för att det repar sig lättare m. Då är ju frågan som jag inte funnit svar på, hur. När en professionell fönsterputsare testade fem modeller visade det sig att den.


Ser lite billig ut men bladet trycks INTE in, det har jag provat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения