måndag 18 maj 2015

Ks kaminer kungsbacka

Hos oss hittar ni kaminer och eldstäder för alla behov. Vi har flera olika modeller av kaminer , kakelugnar, spisar och eldstäder som smälter in i moderna hus, gamla hus, i herrgårdar och i torp. Kontakta eller besök någon av våra butiker söder om Göteborg, i Kungsbacka eller Varberg. Ks Kaminer Västsverige AB är verksam inom Rörentreprenör, VVS i Kungsbacka. Här hittar du hela sortimentet av KEDDY spiskassetter och spisinsatser i Kungsbacka.


Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Visa fler bolag på denna adress. Vi håller oss fortlöpande à jour med alla nyheter som rör t ex brandskyddsregler och skorstenslösningar. Vi lämnar mycket generösa trygghetsgarantier på både material och arbete.


Vi kan hjälpa er genom hela processen, från planering över val av eldsta till leverans och montering. Service för oss är att alltid . Söker du efter kaminer eller spisar?

Ansvarig Michael Brinck år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Ja, registrerad för F-skatt. Ring Klicka för att se telefonnummer. Det är inte mottagarens telefonnummer utan ett nummer till en tjänst som kopplar dig till mottagaren.


Ordförande Brinck, Michael(år). Vi är med hela vägen – från dina första trevande funderingar till den härliga premiärbrasan. Välj själv hur mycket hjälp du vill ha. Vi har egna skorstensmontörer som gör hela jobbet åt er.


Oavsett vad du vill veta om vedeldning och eldstäder är du alltid välkommen till oss – kom och . Beijer Byggmasterial AB Göteborgsvägen . Montering av kaminer och skorstenar i Västsverige. KS Kaminer Västsverige AB. Vi är ett lokalt företag som säljer och monterar kaminer och skorstenar.


Händig, vilja att lära sig ett nytt yrke. Spara tid genom att låta oss skicka nya jobb som matchar. Map DataImage may be subject to copyright.

XL-Bygg OnsalaVillan Byggvaror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения