onsdag 20 maj 2015

Villaventilation ftx

Du får därmed en mycket skön luftomväxling och hög komfort, med minimal risk för kallras. En annan viktig parameter är att. FTX - ventilation är en viktig del i ett energisnålt byggande.


I alla våra energisnåla hus ingår FTX -ventilationen som standard. Bygg ett hus från Villa Varm!

Sveriges största utbud av FTX aggregat för ventilation. Köp rätt FTX aggregat på Luftbutiken. Med smarta FTX -aggregat återvinns upp till över av den värme som annars bara försvinner ut med ventilationsluften smatidigt som huset får en perfekt ventilation.


I en villa krävs ett bra system för ventilation. Vårt FTX system finns komplett med aggregat till bra pris och hög kvalitet. Beställ ditt FTX system här! Det motsvarar så mycket som .

Vi visar ett exempel på vad det kan kosta och diskuterar vad som styr priset upp eller ner. FTX Gruppen projekterar och säljer marknadens effektivaste och energisnålaste FTX system. Begär en kostnadsfri offert på vår hemsida. Vi levererar endast ritningar för nyinstallation av hela system och inte anpassning till ev befintlig ventilation. För att FTX -ventilationen ska fungera optimalt måste huset vara tätt.


Energibesparingen är beräknad jämfört med hus som har frånluftsventilation. En ventilationsguide till dig som bor i villa och vill veta vilka system som finns och vad som kan vara lämpligt att välja för framtiden. Ekonomi och komfort är två av fördelarna men det finns fler.


Ju mer kWh-priset stiger desto . Ventilation håller syrenivån i bostaden på en bra nivå och som tar bort skadliga ångor och lukter. Tilluften filtreras genom högkvalitativa filter, vilket skapar en hälsosam och bekväm inomhusmiljö. En villa är som ett stort hjärta som kontinuerligt behöver nytt syre för att må bra. En god luftväxling påverkar även din hälsa och allmänna komfort.


Här får du tips om hur du. Ha en bergvärmepump och ett separat FTX -aggregat för ventilationen? Eller att ha en bergvärmepump med en påkopplad modul för värmeåtervinning av frånluften?

Utan värmeväxlaren skulle en stor . Hur fungerar FTX ventilation ? Balanserad ventilation med värmeåtervinning ( FTX -system). Värmeåtervinningsaggregat med till- och frånluft säkerställer inte bara luftväxlingen i bostaden. Med effektiva fläktar och värmeväxlare med hög verkningsgrad har man god luftkvalitet till låg kostnad. Samtliga Systemairs aggregat har den senaste tekniken som t . Avent utför service och installation av alla typer av villa ventilation. I ett FTX -system placeras friskluftsventilerna i vardags- och sovrum och frånluftsventilerna i ba toalett och tvättstuga.


Nackdelen är att kall luft tas in obehandla vilket medför högre värmekostnader jämfört med ett FTX - system.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения