onsdag 28 februari 2018

Luftmiljöbutiken i stockholm ab

Installation av luftvärmepump och luftkonditionering kräver en personcertifierad kyltekniker från ett certifierat företag. Här kan du köpa en ny värmepump eller luftkonditionering, få den installerad av vår kylcertifierade montör. Vi har även ett brett sortiment av luftrenare, luftfuktare och avfuktare. Vi hjälper dig hitta rätt produkt vare sig det gäller värmepumpar, luftkonditionering eller luftrenare.


Vårt fokus ligger på luftkonditionering, luftkylda och . Visa fler bolag på denna adress. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Ansvarig Felix Berglund år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Bolaget skall bedriva handel och service med värmed-, kyl-, energibesparings-, avfuktnings- och luftbehandlingsprodukter, handel och uthyrning av dricksvatten. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och luftvärmepumpar, energibesparing och inomhusklimat.


Vi projekterar nyckelfärdiga anläggningar och har egen organisation för installation, service och underhåll. Luftmiljöbutiken i Stockholm AB är verksam inom Ventilationsentreprenör, VVS och VA i Stockholm. Vi kan erbjuda service och reparation av alla fabrikat av luftvärmepumpar och luftkonditionering för anläggningar . Ja, registrerad för F-skatt. Address: Birger Jarlsgatan 83. Kassalikviditet, 9 9 94.


Vinstmarginal, - -1 . Biz så använder vi cookies för att förbättra och förenkla din användning av sidan. Genom att använda sidan så godkänner du att vi sparar cookies på din dator. Torget listar företag i Sverige.


Vi arbetar i hela Mälardalen mot såväl kontor och butiker som bostadsrättföreningar och hushåll och erbjuder de allra bästa produkterna på marknaden från ledande leverantörer. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Stockholm. Mikael Olsson Kyl- och El-tekniker.


Miljö är viktigt för oss. Vi väljer alltid det mest miljöriktiga alternativet vid inköp av material och produkter för eget bruk eller som distribueras vidare. Om du planerar att köpa en värmepump något slag eller behöver hjälp med service av värmepump i Stockholm så kan sannolikt . Allt inom värmepumpar, luftkonditionering, inomhusklimat och energibesparing.


Vi erbjuder alla välkända och etablerade fabrikat av luftvärmepumpar och luftkonditionering. Våra egna kunniga montörer garanterar en snygg och säker installation. Västerås, Västra Frölunda, Växjö, Ysta Ängelholm, Ödåkra-väla, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения