onsdag 28 februari 2018

Avfuktare med värmefunktion

Här hittar du våra avfuktare och värmefläktar av hög kvalité. Luftavfuktare till huset? NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta. I källare, husgrunder och tvättstugor blir luften torrare och bättre.


Det innebär i praktiken att samtidigt som luftavfuktaren avlägsnar fukt och renar luften, så avger den mer värme och luftcirkulation än ett 500W el-element.

SP Statens Tekniska Forskningsinstitut har även utsett Woods ED50F till den mest energieffektiva avfuktaren på marknaden. Modellen har en inbyggd . Dessutom kan luftavfuktaren hjäpa till att torka din tvätt snabbare eller se till att speglarna inte immar igen i badrummet. Avfuktaren har elektronisk luftfuktighetssensor, justerbar luftfuktighet och extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation ( slang säljs separat).


Värme (bara på modeller med värmefunktion ). UV ljus (bara på modeller med UV-funktion). Fläkthastighet (ventilation) knapp.

Inställning för önskad luftfuktighet. Fuktighetsdisplay: kontinuerlig avfuktning , , , , 80 . Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt.


Avfuktare förbättrar klimatet i hemmet och gör att tvätten torkar fortare. Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Tack vare sin stora luftgenomströmningskapacitet är Woods DSen optimal krypgrundsavfuktare.


Den fungerar även bra att använda i andra utrymmen så som i källare, garage eller på vindar. Inom segmentet Klimat och AC finner du luftrenare, portabel AC, element och luftavfuktare i flera olika varianter. Behöver du exempelvis bättra ditt inomhusklimat med en effektiv avfuktare , tyst luftrenare, behaglig air condition eller värmande radiatorer? Oavsett vilken typ av produkt inom Klimat och AC du är ute efter kan vi .

Visar fuktighet: kontinuerlig avfuktning , ,. Omgivande fuktighet: behaglig. Golvvärmefolie för trägolv, laminat och plastmatta. Underlaget kan vara betong, gips- eller spånskiva. Folien är extremt tunn endast mm. Termostaten arbetar utifrån tre olika.


Avfuktare från Mitsubishi Electric är bland det absolut bästa som finns på den svenska marknaden och med den senaste innovativa tekniken. Mitsubishi Electric är en av världens främsta tillverkare av luftavfuktare och investerar stora resurser i att utveckla driftsäkra, energisnåla produkter med lättanvända . Om jag inte tänker helt fel? Electrolux avfuktare skapar perfekt luftfuktighetsnivån året runt, njut alltid av ett komfortabelt inomhusklimat. Bärbara – både på sommaren och vintern: Njut av maximal flexibilitet i att hålla hemmet komfortabelt med denna bärbara luftkonditionering – med värmefunktionen kan du både värma upp och kyla ett rum! Du köper Avfuktare hos Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.


Handla idag och betala i vår! Detta erbjudande just nu ifrån Santander Bank! Tryggt, smidigt och enkelt. Ansök via hemsidan eller via kassan när du handlar.


Kreditgivare Santander Consumer Bank.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения