måndag 19 februari 2018

Jula solcellslampa

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Jula.


Solcellsbelysningar LED 3-pk Øcm. SOLCELLSLAMPA SOLARSTEN I LED RUND.

Modern och vattentät belysning för trädgården! Placera lampan i trägården, gör sig utmärkt intill bänkar, uteplats elle. Husnummer med solcellsbelysning.


LED- solcellslampa (tomte) -. LED-lampa med solceller (hund) -. Jämför priser och läs recensioner på Belysning. Välkommen till PriceRunner! Inköpsställe: Jula , Partille.

Montering: Lätt obegriplig instruktion med en medföljande del som inte passade in där den enligt bilderna skulle. Kommentar: Klart bäst av alla lampor i testet! Ger rent ljus, inte förvanskat.


Både dekorativ och funktionell, . Har kört min lite och den funkar. Pillade isär den idag och den innehåller förutom LED:en ett litet kretskort med en IC under en sån svart blob direkt på kretskortet, föga oväntat. Men batteriet som satt i var ett litet 1. V NiMh som ser ut som ett . För att slå på strömbrytaren eller montera batterierna måste man skruva ur tre fyra skruvar på Solar Garden från Silvan Bygg och Solar Light från Jula.


De andras strömbrytare sitter innanför ett skruvlock eller på utsidan av lampan. Nu när dagarna är långa hinner batterierna laddas även en mulen dag, men . Men fick idag ett reklamblad från Rusta som har st solcellslampor för SEK. Grymt billigt om dom funkar.


LED-tekniken är tillsammans med lysrörslampor det glödlampsalternativ som ger störst energibesparing. Samtidigt skiljer det hela procent mellan den effektivaste lampan från Jula och . Går det att bygga om en vanlig solcellslampa från t ex Jula så att man separerar solcellsdelen och lampdelen och på så sätt kan sätta solcellen på utsidan av huset och lampan på insidan?

Satt uttråkad på jobbet och funderade på om jag skulle skaffa ett par . Rusta, en minidammsugare från Teknikmagasinet och en batteridriven lanterna från Dollarstore. Vanligast har varit att bly använts till lödningar i elektronik. Det är ingen akut risk för oss människor, men . Kartong att fästa bilden.


Bil antingen utskriven eller en teckning. Fibrer från en gammal UFO-lampa eller liknande, kan gå med grov fiskelina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения