söndag 11 februari 2018

Frostskydd värmekabel

Rinkaby Rör säljer frostskydd och värmekabel för att hålla vattnet rinnande i er bostad. Självbegränsande värmekabel för rör. Det räcker många gånger inte med enbart värmeisolering utanpå vattenrör, sprinklersystem, avloppsledningar och oljerör för att ge tillräckligt skydd under vintern. Våra självbegränsande värmekabelsystem är konstruerade för att kunna skydda rörledningarna från frostsprängning och . Här finns diverse frostskydd olika storlekar och längder.


Allt från frostvakt till vattenledningar till frostvakter till mindre rum.

FROSTGUARD VÄRMEKABEL M. F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter. Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust . Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör.


Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!

Värmekabel är en elkabel som avger värme när den spänningssätts. Frusna rör och fallande istappar från igenfrusna stuprör är vanligt förekommande problem när kylan kryper på. Ett enkelt sätt att förebygga skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar är att ta hjälp av värmekablar för frostskydd. Värmekablar kan användas för rörledningar av antingen metall. Vanliga användningsområden för värmekablar är avloppsrör, . Ventilation - Fläktar (51).


Priskeyboard_arrow_right. IP klasskeyboard_arrow_right. Varumärkekeyboard_arrow_right. Apply filter: Apply filter. I år har vi på försök sått spenat, ärtor mm väldigt tidigt.


Allt jag kommit upp fint och under nätterna är bäddarna täckta för att det inte. Dessa levereras färdig kontakterad i längderna 3m - 25m i en transportvänlig kartong inklusive Varningsskylt. Semko godkänd för förläggning i trycksatta dricksvattenrör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения