fredag 2 februari 2018

Skorstensrör rostfritt

Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Våra modulskorsten är tillverkade av mm rostfritt stål ( SS) med isolering av mineralull i högsta kvalitet. En rostfri, CE-godkänd kvalitetsskorsten med många användningsområden både vid nyinstallation och skorstenrenovering.


Högsta kvalitet på isolering. Ett skorstensrör är som känsligast vid höga temperaturer .

Flex hel- halvisolerat (1). För halvisolerat 30mm (45). Våra böjbara rostfria skorstensrör är främst tänkta att användas för renovering av murade kanaler eller fodring av stålkanaler.


Rören tillverkas i rostfritt syrafast stål och finns i dimensioner från. I vår erbjudande har vi släta skorstensrör med diameter från mm till 4mm. Skorstenensrören är gjorda av rostfritt stål.


Alla delar av röret är linjärt anslutna med plasmabågsvetsning teknik. De olika komponenterna monteras .

Utrymmet mellan rör och murstock fylls med ett isoleringsmaterial i flingform ( vermikulit). Upptill avslutas insatsröret med ett toppfoder och detta relativt enkla renovering kan man själv göra. Vi säljer insatsrör från en ledande tillverkare och leverantör av produkter för skorstensrenovering.


Våra insatsrör är ett rostfritt , syrafast . Stålkorsten från Keddy som enkelt kan vinklas för att passa där du vill ha skorstenen. Vår stålskorsten är rostfri och en skorstensmdul som är lättmonterad. När Du funderar på att köpa skorsten så kontrollera alltid att innerrör är tillverkat av syrafast rostfritt stål och inte bara i rostfritt ! Här hittar ni våra skorstensprodukter till låga priser.


Våra stora inköp och egen lagerhållning gör att vi kan erbjuda er kvalitetsprodukter inom skorsten. Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur.


Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Detta är en avgörande skillnad i det fall en sotbran. Stålet kommer från en av världens största tillverkare . Flera rör kan sammanfogas, Sektion 1. BVM AB är leverantörsmedlem .

Förläng din skorsten på kaminen med vårt rökrör förlängning i rostfri plåt som borgar för lång livslängd. Smidig och avancerad konstruktion som möjliggör installation av skorstensröret med 50mm avstånd till brännbart material. Kommentarer inaktiverade. Detta varierar beroende på eldningsplats. Rostfritt skorstensrör som ansluts till vedkamin.


Normalt räcker st rör som ingår i paketet. Pris 3kr) Bastuugns rökrör 5m, diameter 115mm, rostfritt stål, skyddsavstånd 375mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения